ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Το «δώρο» αξίας 30 εκατ. δολαρίων του Πούτιν στην κόρη του..





Ένα... δώρο η αξία του οποίου υπερβαίνει τα 30 εκατομμύρια δολάρια θα κάνει ο Βλάντιμιρ Πούτιν στην μικρότερη κόρη του, Κατερίνα
Τιχόνοβα, η οποία είνααι κορυφαία αθλήτρια στο ακροβατικό rock'n'roll.



Ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, θα κατασκευάσει μια εγκατάσταση -μία από τις ελάχιστες στον κόσμο- για το συγκεκριμένο, άγνωστο για το ευρύ κοινό, άθλημα στα δυτικά προάστια της Μόσχας.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα ανήκει στο Σχολείο Αθλητισμού και Χορού Khamovniki, στο οποίο φοίτησε η κόρη του Πούτιν.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, το κέντρο του ακροβατικού rock'n'roll θα απαρτίζεται από γυμναστήριο, αίθουσα τραμπολίνο, πισίνα 25 μέτρων και τη σάλα των αγώνων χωρητικότητας 2.000 ατόμων.
Επίσης θα κατασκευαστούν εγκαταστάσεις στέγασης για 300 άτομα, μια αίθουσα συνεδρίου, ένα αμφιθέατρο διαλέξεων, ένα δίκτυο μονοπατιών για τρέξιμο και ένα ελικοδρόμιο.

Η είδηση της ανέγερσης της εγκατάστασης έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Ακόμη και ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WRRC Κρέσιμιρ Μπόσναρ δήλωσε έκπληκτος, λέγοντας: «δεν βλέπω κανένα λόγο για να ξοδέψει η πόλη τόσα λεφτά. Ειδικά στη Ρωσία».
Τα βέλη του στον Ρώσο πρόεδρο έστρεψε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Λιούμποφ Σομπόλ, λέγοντας: «Είναι προφανές ότι υπάρχει από πίσω μια πολιτική ιστορία. Η Μόσχα κατασκευάζει αυτό το κτίριο απλά για να ικανοποιηθούν οι προσωπικές φιλοδοξίες της κόρης του προέδρου».



reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου