ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Στήθος ή οπίσθια; - Αυτό που ελκύει περισσότερο, τι έδειξε η έρευνα



Το Fitrated.com διεξήγαγε πρόσφατα μια
έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην οποία συμμετείχαν 2017 άνθρωποι, που κλήθηκαν να ορίσουν ποιο σωματότυπο θεωρούν ιδανικό και θελκτικό, καθώς και ποια σημεία του σώματος απολαμβάνουν να κοιτάζουν πιο έντονα.


Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν, ότι το 48% των στρέιτ αντρών προσελκύεται από γυναίκες με καμπύλες. Ενα ποσοστό της τάξεως του 24.1% θεωρεί τη μέση γυναίκα ελκυστική, ενώ το 22.4% προτιμούν τις λεπτές και αδύνατες σιλουέτες. Τελευταίο στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων ήρθε ο μυώδης σωματότυπος της γυναίκας, που άγγιξε το 3.8% στις προτιμήσεις.
Η έρευνα αποκαλύπτει όμως και το μεγάλο νικητή ανάμεσα στο δίλημμα των αντρών: στήθος ή οπίσθια, κάτι που απασχολεί και τις γυναίκες, καθώς αυτό γίνεται πολλές φορές θέμα συζητήσεων.
Οι άνδρες που εξέφρασαν την προτίμηση τους στις χυμώδεις σιλουέτες, δήλωσαν ότι προτιμούν το στήθος τους από τα οπίσθια τους, ενώ το αντίθετο συνέβη με εκείνους που ενθουσιάζονται ερωτικά από αδύνατες γυναίκες.
Την ίδια στιγμή, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες παρατηρούν την περιοχή του στέρνου στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει ερωτικά.
Το 36.1% των ομοφυλόφιλων προτιμάει τους μυώδεις συντρόφους, το 26.7% τους μεσαίους - κανονικούς σωματότυπους, το 18.3% τους αδύνατους και η μειοψηφία, που ανήλθε στο 11.1% τους συντρόφους με καμπύλες.
Αναρωτιέστε τι ισχύει για τις γυναίκες; Ψήφισαν για όλα όσα τους ελκύουν και ιδού τα αποτελέσματα.
Στην κορυφή των προτιμήσεων βρέθηκε η κανονική ανδρική σιλουέτα με το ποσοστό του 41.7%. ακολούθησε το ποσοστό του 35.8% που αφορούσε σε άνδρες με κάποια μυϊκή δύναμη και γράμμωση. Οι γυναίκες συμφώνησαν ομόφωνα ότι το πιο σέξι σημείο του ανδρικού σώματος είναι τα χέρια.
Η ίδια έρευνα αποκάλυψε ότι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες – κατά 35.9 %- ελκύονται ερωτικά από κανονικούς σωματότυπους, ενώ το 30.1% από αυτές ψήφισε υπέρ των συντρόφων με καμπύλες. Τελευταίο στην ψηφοφορία ήρθε το μυώδες σώμα, με 11.2%. Οσο για το σημείο του σώματος που παρατηρούν, αυτό είναι το στήθος κι έτσι έρχονται σε συμφωνία με τους στρέιτ άνδρες.

bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου