ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Η Αθηνά Ωνάση την «πέφτει» στον Αλβάρο: «Είναι αλήτης»






Έξαλλη έχει γίνει η χρυσή κληρονόμος Αθηνά Ωνάση, με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην σύζυγό της να
έχει σχέση με την κολλητή της φίλη Πιλάρ Λουκρέσια Κόρντον.

Ο λόγος που η Ωνάση έγινε έξω φρενών είναι διότι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, η νέα σύντροφος του Αλβάρο, Ντενίζ Σεβέρο, και ο ίδιος «δημιούργησαν» αυτή την ψευδή εντύπωση με σκοπό να κρύψουν την σχέση τους και να κλονίσουν την φιλία των δύο γυναικών.

«Είναι αλήτης και αυτή αδίστακτη. Έμπλεξαν τρίτα άτομα για να καλύψουν τη σχέση τους», φέρεται να είπε σε έξαλλη κατάσταση η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση



Συγκεκριμένα, η γυναίκα που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Ωνάση, λέγεται Ντενίς Σεβέρο, είναι παρουσιάστρια της βραζιλιάνικης τηλεόρασης και έχει αναλογίες μοντέλου.


(Η νέα σύντροφος του Αλβάρο)

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα από την πλευρά του και με την συμβουλή των δικηγόρων του, όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τα δημοσιεύματα αυτά, αλλά προσπαθεί να προστατεύσει και την προσωπική του ζωή όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθούν στοιχεία στον δικαστικό αγώνα που έχει με την Αθηνά Ωνάση για το μοίρασμα της περιουσίας, το οποίο θα γίνει τον Μάρτιο του 2017.



Όσον αφορά το προγαμιαίο συμβόλαιο της Αθηνά Ωνάση προβλέπεται η αποζημίωση ενός εκατομμυρίου για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

Πάντως σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα φαίνεται πως είναι «γραπτό» της οικογένειας, καθώς όλα τα σπίτια και τα άλογα στον κόσμο δεν θα μπορούσαν να «σπάσουν» την κατάρα της οικογένειας που φαίνεται να χτυπά τώρα και τη χρυσή κληρονόμο.

(Με την φίλη της, Πιλάρ Λουκρέσια Κόρντον)



bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου