ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Χιονίζει στην Αθήνα, πού υπάρχουν προβλήματα



Στον Καρέα και την Περιφερειακή Υμητού ο δρόμος έχει τουλάχιστον 10 πόντους χιόνι


Στα λευκά «ντύθηκαν» τα βόρεια προάστια κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και τα νότια σε περιοχές όπως η Βούλα, η Γλυφάδα, η Αργυρούπολη και το Ελληνικό.

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε το πρωί ακόμη και στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το κύμα κακοκαιρίας θα ταλαιπωρήσει τη χώρα τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή το βράδυ.



Από τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης ξεκίνησε πυκνή χιονόπτωση στα προάστια της Αθήνας με αποτέλεσμα να το στρώσει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στο Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή, του Παπάγου, με τους οδηγούς στην Κηφισίας, την Μεσογείων και τους γύρω δρόμους να κινούνται με αργή ταχύτητα προς αποφυγή ατυχημάτων, ενώ ακόμη και στο κέντρο χιόνιζε.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αλλά και στα στενά των νοτίων προαστίων όπου το πρωί χιόνιζε και το είχε στρώσει.

Παρ' όλα αυτά, στις κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά αλλά με πολύ προσοχή.

Στον Καρέα και την Περιφερειακή Υμητού ο δρόμος έχει τουλάχιστον 10 πόντους χιόνι και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Από το απόγευμα της Τετάρτης χιονίζει στην Πάρνηθα, ενώ λίγο πριν τις 8 το βράδυ διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος από το Ζυγό, με την τροχαία να συστήνει στους οδηγούς να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην Πεντέλης - Νέας Μάκρης από την Διονύσου και στην Διονύσου από την Θησέως και πάνω.

Πυκνή ήταν η χιονόπτωση στα Βίλια και τα Δερβενοχώρια, με τους οδηγούς που έπρεπε να κινηθούν στο δρόμο προς το Πόρτο Γερμενό να πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Λόγω της πυκνής χιονόπτωσης η Τροχαία το πρωί της Πέμπτης σταματά τις νταλίκες που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, από το ύψος των διοδίων του Καπανδριτίου.



Ο καιρός σήμερα

Για σήμερα Πέμπτη αναμένονται χιονοπτώσεις στην κεντρο-ανατολική ηπειρωτική χώρα (από το ύψος της Μαγνησίας και νοτιότερα), αλλά και πρόσκαιρα σε χαμηλά υψόμετρα των νησιών του Αιγαίου και την Κρήτη, με τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στο υπόλοιπο Αιγαίο χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νότια, ενώ λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται στα δυτικά και βόρεια, με παγετό τις πρωινές ώρες.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου