ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ετσι θα αποκτήσεις πόδια σαν βελούδο




Τα μεταξένια πόδια είναι ένα ζήτημα που
απασχολεί τις γυναίκες, όταν προετοιμάζονται να φορέσουν φούστες ή φουστάνια.
Ομως η περιποίηση του σώματος και πιο συγκεκριμένα του δέρματος είναι στην πραγματικότητα μια υπόθεση all year long κι έρχεται τώρα στο προσκήνιο, εξαιτίας των glam εμφανίσεων κατά την εορταστική περίοδο.
Είτε φορέσετε ένα κομψό φόρεμα είτε μια εντυπωσιακή φούστα, τα πόδια σας πρέπει να λάμπουν και να δείχνουν αψεγάδιαστα, για να μπορούν να μείνουν εκτεθειμένα!
Κι αν πιστεύετε, ότι αναφερόμαστε μόνο στην αποτρίχωση, αυτή δεν αρκεί και οι παρακάτω συμβουλές, θα σας βοηθήσουν να βάλετε τέλος στην ξηρότητα και τους ερεθισμούς.
  • Αποτρίχωση
Αν δεν έχετε εμπιστευθεί ακόμα τη μέθοδο του λέιζερ για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αλλά χρησιμοποιείτε ακόμα το κλασικό και διαχρονικό ξυραφάκι, το σημαντικό είναι να φροντίσετε τα πόδια σας τόσο κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, όσο και μετά. Απλώστε στο δέρμα σας αμυγδαλέλαιο, κάντε απαλό μασάζ, ρίξτε λίγο χλιαρό νερό και αρχίστε το ξύρισμα. Μετά το ντους ή το μπάνιο απλώστε στα πόδια τζελ αλόης για να καταπολεμήσετε τα κόκκινα σημάδια και το ερεθισμένο δέρμα.
  • Απολέπιση
Οπως ακριβώς απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα στο πρόσωπο σας, έτσι πρέπει να φροντίζετε και το δέρμα στα πόδια σας, κάνοντας απολέπιση 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Το γνωστό και ως «σκραμπ» κάνει το δέρμα ακόμα πιο λαμπερό και λείο.

  • Ενυδάτωση
Η βαθιά ενυδάτωση δίνει τροφή στο δέρμα, ώστε αυτό να παραμένει μαλακό σαν βελούδο, διαφορετικά η ξηρότητα και η τραχιά επιφάνεια γίνονται βασικά χαρακτηριστικά του. Πέρα από την καλή ποιότητα του ενυδατικού προϊόντος που καλείστε να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να δίνεται έμφαση και στο σωστό timing. Εφαρμόστε το κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού σύμφωνα με το beauty sleep, όσο εσείς κοιμόσαστε, το δέρμα βρίσκει την ευκαιρία να αναδομηθεί και να καλύψει τις όποιες βλάβες του. Εσείς απλά θα ενισχύσετε αυτή του τη λειτουργία. Μην ξεχνάτε επίσης, να «φοράτε» ενυδατικό προϊόν και μετά το ντους ή το μπάνιο.
Στην περίπτωση που σας λείπει ένα τέτοιο προϊόν, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας με πολύ απλά υλικά.
Θα χρειαστείτε: 1 κ.γ. λάδι καρύδας , 4 ή 5 σταγόνες βιταμίνης Ε.
How to: Αναμείξτε τα δυο υλικά μέσα στην παλάμη σας και κάντε μασάζ κατά μήκος των ποδιών. Αφήστε το λάδι επάνω στα πόδια για όλη τη νύχτα και απολαύστε τη λάμψη του δέρματος την επόμενη ημέρα.
  • Λάδι τζοτζόμπα
Ενα άλλο μυστικό είναι το μασάζ με σταγόνες ελαίου τζοτζόμπα μετά το ντους ή το μπάνιο, όταν οι πόροι του δέρματος είναι ακόμα ανοιχτοί. Το έλαιο δεν είναι πολύ λιπαρό, οπότε η αίσθηση στο δέρμα είναι ευχάριστη.

bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου