ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Παλαίμαχος καταγγέλλει ότι η Τσέλσι πλήρωσε για τη σιωπή του στην υπόθεση παιδεραστίας!





Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Γκάρι Τζόνσον, υποστήριξε ότι η ομάδα της Premier League εξαγόρασε με
50.000 λίρες (59.155 ευρώ) τη σιωπή του ώστε να μη γίνει γνωστή η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη πριν από μερικές δεκαετίες.

Ο 57χρονος σήμερα παλαίμαχος αθλητής έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των πρώην ποδοσφαιριστών που «έσπασαν τη σιωπή» τους για να αποκαλύψουν την κακοποίηση που υπέστησαν σε νεαρή ηλικία.



Ο Τζόνσον καταγγέλλει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον επικεφαλής κυνηγό ταλέντων (scout) της «Blues» Έντι Χιθ πολλές φορές μέσα σε τρία χρόνια από τα 13 του.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε καταφύγει στην αστυνομία, αλλά και στην Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών ανεπιτυχώς για αυτό και πέρυσι αποφάσισε να το γνωστοποιήσει και στην Τσέλσι.

Ο Τζόνσον καταγγέλλει ότι η ομάδα, ιδιοκτησίας του ρώσου πολυεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, του πρόσφερε ένα υπέρογκο ποσό που κατά τον ίδιο αποσκοπούσε στο να κρατήσει κλειστό το στόμα του. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Mirror» λέει: «Ντρεπόμουν, θεωρούσα ότι μου έκλεψαν την παιδική μου ηλικία. Πέρασα τα τελευταία χρόνια της εφηβείας μου μέσα στον πανικό, στο απόλυτο χάος».
«Νομίζω ότι με πλήρωναν για να κρατάω κλειστό το στόμα μου. Εκατομμύρια οπαδοί ανά τον κόσμο παρακολουθούν την Chelsea. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους και τους πλουσιότερους ομίλους στον κόσμο. Όλοι οι οπαδοί της δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια για το τι συνέβη.

Το ξέρω ότι μου ζήτησαν να υπογράψω εντολή αποσιώπησης και πόσοι άλλοι μπορεί να το έχουν κάνει; Μπορεί να έχουν εξαγοράσει και άλλων την σιωπή. Ελπίζω και εύχομαι να μην επιτρέπεται σε καμία ομάδα η συγκάλυψη, κανένας δεν θα πρέπει να γλιτώνει απο την δικαιοσύνη. Χρειαζόμαστε απόλυτη διαφάνεια τώρα για το καλό του παιχνιδιού».

H Τσέλσι φέρεται ότι ήρε τον περιορισμό που απαγόρευσε στον Τζόνσον να μιλήσει δημόσια για την υπόθεση έπειτα από την διαρροή σχετικών πληροφοριών στα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Premier League, οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι υποχρεωμένες να ενημερώνουν την Premier League και την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαρίου για τυχόν στοιχεία που αφορούν σε κακοποίηση παιδιών και δεν έχει γίνει γνωστό αν η Τσέλσι το έπραξε.

Την Πέμπτη, η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν καταγγελθεί στις Αρχές περίπου 350 παρόμοιες περιπτώσεις...



sports.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου