ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Βόμβες Καμμένου για τις σχέσεις Κοτσώνη – Κουρτάκη




Βόμβες μεγατόνων, που αλλάζουν τα δεδομένα και στην υπόθεση του
ναρκοκαραβιού Noor 1 και στις σχέσεις που έχουν επιχειρηματίες, εκδότες, εφοπλιστές και «δημοσιογράφοι», έπεσαν στην Ευελπίδων. Συγκεκριμένα, μάρτυρες που κατέθεταν αποκάλυψαν ότι ο επικεφαλής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης είχε στενές σχέσεις με τον Αιμίλιο Κοτσώνη, ήδη καταδικασθέντα πρωτοδίκως σε 10ετή κάθειρξη για τη διακίνηση 2,1 τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο Noor 1.

Η δίκη, αφορούσε την αγωγή που έχει καταθέσει ο επικεφαλής των «Παραπολιτικών» σε βάρος του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με την οποία ζητά αποζημίωση 99.956 ευρώ για ηθική βλάβη.

Αφορμή στάθηκε tweet του κ. Καμμένου στο οποίο αναφερόταν το όνομα του κ. Κουρτάκη και δίπλα υπήρχε η λέξη «Noor 1».

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του υπουργού στο twitter ανέφερε: «Συνεχίζει την επίθεση μήπως γλιτώσει από τη Δικαιοσύνη ο Κουρτάκης, όπως και τα πάρτι των 60.000 ευρώ», ενώ προσέθεσε την επισήμανση (hashtag) «#Noor 1».

Ο Καμμένος, λοιπόν, μπορεί να κάνει λάθη σε άλλες περιπτώσεις, στη συγκεκριμένη αποδείχθηκε γάτος και ξεσκέπασε αυτό που κάποιοι θέλουν σώνει και καλά να κρύψουν. Ότι δηλαδή ο Κουρτάκης και ο όμιλος των Παραπολιτικών έχουν σχέση με τον Αιμίλιο Κοτσώνη, αλλά και με άλλα... μεγάλα ονόματα του Πειραιά.

Ο χαμός έγινε ωστόσο όταν αποκαλύφθηκαν και στοιχεία για τη στενή σχέση του εκδότη των Παραπολιτικών και του Κοτσώνη. Η συνήγορος και σύζυγος του Πάνου Καμμένου, κ. Τζούλη, αποκάλυψε ότι «ο Γιάννης Κουρτάκης έχει σχέση με τον Αιμίλιο Kοτσώνη, καταδικασμένο για την υπόθεση του Noor 1. Ο Κοτσώνης ήταν στέλεχος στο Μετρόραμα, εφημερίδα που συστεγαζόταν με τα «Παραπολιτικά» στο κτήριο της οδού Ιάσονος 2 στον Πειραιά. Ο Γιάννης Κουρτάκης είναι έμμισθος υπάλληλος του Αιμίλιου Κοτσώνη, εξ ου και το συγκεκριμένο hashtag».

Συνεχίζοντας η Έλενα Τζούλη επισήμανε: «Ο Κουρτάκης έχει άμεση σχέση με τον Κοτσώνη, όχι με την υπόθεση του Noor 1. Γιατί άραγε ο επικεφαλής των Παραπολιτικών δεν έχει γράψει ποτέ σε κανένα του δημοσίευμα, για μια τόσο σημαντική υπόθεση όπως το Noor 1, ότι ως βασικός εγκέφαλος φέρεται ο Κοτσώνης; Επίσης, γιατί αφού λέει ότι θίγεται ο ενάγων, ζητά συνέντευξη συνεχώς από τον Πάνο Καμμένο»;



Υπόψιν του δικαστηρίου, προς απόδειξη των ισχυρισμών, τέθηκαν τρία ΦΕΚ με τους ισολογισμούς της εταιρείας METRORAMA ΕΠΕ καθώς και τροποποίηση του καταστατικού για τη μεταφορά έδρας στο Δήμο Πειραιά επί της οδού Ιάσονος 2, στα οποία αναφέρεται ως νόμιμος εκπρόσωπος ο Αιμίλιος Κοτσώνης, όπως και η ταυτότητα της εφημερίδας όπου εμφανίζεται ως σύμβουλος έκδοσης ο Γ. Κουρτάκης.

Όλως τυχαίως δηλαδή, τα «Παραπολιτικά» και το «Μetrorama» μοιράστηκαν την ίδια στέγη, είχαν την ίδια έδρα, επί της οδού Ιάσονος 2 στον Πειραιά...

Ο δε Καμμένος τόνισε «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κοτσώνης είναι εργοδότης του Κουρτάκη, είναι ίδια επιχείρηση το «Μετρόραμα» και τα «Παραπολιτικά», για αυτό έκανα τη συγκεκριμένη αναφορά.

«Επίσης, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι σύμφωνα με την αναφορά μυστικού μάρτυρα της υπόθεσης Noor 1, που βρίσκεται στη φυλακή, ο Αιμίλιος Κοτσώνης είχε την ίδια φρουρά με αυτή των Παραπολιτικών».



antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου