ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο; Τι λένε τα άστρα;






Η αντιπολίτευση ζητά εκλογές «εδώ και τώρα», δεν είναι μάλιστα λίγοι οι πολιτικοί αναλυτές που «βλέπουν» κάλπες πολύ σύντομα. Μεταξύ αυτών και κάποιοι αστρολόγοι που υποστηρίζουν ότι «έφτασε το τέλος του Τσίπρα». Ίσως κι ο κ Σόιμπλε να εύχεται το ίδιο, αφού κάποιες «διαρροές» από πλευράς του μιλούν για εκλογές τον Φεβρουάριο. Ο δε κ Λεβέντης εκτιμά ότι μέσα στο 2017 θα έχουμε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, την πρώτη σύντομα και την δεύτερη το φθινόπωρο.




Την ίδια στιγμή βέβαια ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει διαρκώς ότι εκλογές θα γίνουν το 2019.

Τι μέλλει γενέσθαι τελικά;

Γεγονός είναι πως στο πολιτικό σκηνικό υπάρχουν αρκετά σημάδια μιας προεκλογικού τύπου κινητικότητας. Οι διαδοχικές περιοδείες και ομιλίες των δύο «πρωτοκλασάτων» πολιτικών αρχηγών δίνουν τουλάχιστον αυτό το στίγμα.

Και αστρολογικά, υπάρχουν όντως κάποιες «αποχρώσες ενδείξεις» στην Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου (καλύπτει το διάστημα (28/1 έως 26 /2), εκτιμώ ωστόσο ότι δεν είναι και τόσο «ζεστές». Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ και να αποκλείσω εντελώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού ο ετήσιος χάρτης της Ελλάδος, που «ανάβει τις μηχανές του» στις 3/2, αφήνει διάχυτο ένα άρωμα πολιτικών ζυμώσεων, ικανών να διαμορφώσουν ένα νέο σκηνικό μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018. Βέβαια, αυτές οι «ζυμώσεις» μπορεί να αναφέρονται επίσης στην δημιουργία-ανάδειξη νέων φορέων ή στην συνταγματική αναθεώρηση, εμπεριέχοντας και την πιθανότητα ενός δημοψηφίσματος.

Εφ’ όσον πάντως γίνουν βουλευτικές εκλογές τον Φεβρουάριο, η εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα καταστεί δυνατή η συγκρότηση μιας «κανονικής» κυβέρνησης.

Επιπλέον, φαίνεται πως την άνοιξη τα εθνικά θέματα θα «συμμαζέψουν» τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, προτάσσοντας την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της... γνωστής «φίλης και γείτονος» χώρας!

Και τελικά το πιο «εκλογικό» διάστημα για την Ελλάδα είναι από 19 Οκτωβρίου, έως 18 Νοεμβρίου του 2017. Εκεί λοιπόν θα μας προκύψουν... σίγουρα κάλπες, με ανοιχτό το ενδεχόμενο ωστόσο να πρόκειται και για δημοψήφισμα, ίσως και τα δύο!

Κι αν με ρωτήσετε για το αποτέλεσμα θα σας πω ότι κατά την γνώμη μου ο κ Τσίπρας όχι μόνον δεν «τελείωσε» αλλά με τους υπάρχοντες συνδιεκδικητές έχει «το πάνω χέρι» σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία υπάρξει από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον επόμενο του 2018. Το κρίσιμο ερώτημα για τον ίδιο είναι το αν θα έχουν προηγηθεί άλλες βουλευτικές εκλογές αφού τότε το εκλογικό σύστημα θα είναι η απλή αναλογική, κάτι που θα του στερήσει το μπόνους των 50 εδρών και κατ’ επέκταση μια ενδεχόμενη αυτοδυναμία.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου