ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Καρέ-καρέ η επιχείρηση Ρώσων κομάντο κατά ηγετικού στελέχους του ΙΚ (ΒΙΝΤΕΟ)





Νεκρός μετά από επιχείρηση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της
Ρωσίας (FSB) έπεσε ηγετικό στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους στο κρατίδιο Νταγκεστάν, ο οποίος συνδεόταν με τρομοκρατικές ενέργειες στο Βόλγκογκραντ, όπως ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές.


Ο 35χρονος Ρουστάν Μαγκομέντοβιτς Ασελντέροφ σκοτώθηκε μαζί με τέσσερις στενούς συνεργάτες του, σε επιχείρηση της FSB στην πόλη Μαχακάλα, στη νότια Ρωσία, η οποία και αποτελεί την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν.

Η επιχείρηση μάλιστα, βιντεοσκοπήθηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα. Ο Ασελντέροφ και τέσσερις ακόμα μαχητές κρύβονται σε ένα σπίτι, το οποίο οι Ρώσοι έχουν περικυκλώσει και διαπραγματεύονται μαζί του, ζητώντας του να παραδοθεί. Οι τρομοκράτες πυροβολούν, με τα στελέχη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας να "απαντούν", σκοτώνοντάς τον.

Ο 35χρονος είναι σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, εκ των "εγκεφάλων" της επίθεσης που είχε σημειωθεί τον Δεκέμβριο του 2013 στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ με 18 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Λίγες ώρες αργότερα, ένας βομβιστής καμικάζι είχε σκοτώσει άλλα 16 άτομα και τραυματίσει 25 όταν ανατινάχτηκε σε τρόλεϊ στην ίδια πόλη.

Εκτιμάται, επίσης, ότι εμπλέκεται στη διπλή έκρηξη που είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2012 στην Μαχακάλα με 40 νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου