Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Δέος για τα «ματωμένα χέρια» του Αγίου Νεκταρίου

Τι υποστηρίζει ο ιερέας στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Ρόδο όπου συρρέουν οι πιστοί..


Δέος και προβληματισμό προκαλεί η ενημέρωση που έγινε στην Ιερά Μητρόπολη της Ρόδου, τόσο από πιστούς όσο και από τον ιερέα – θεολόγο της Λίνδου πάτερ Σπυρίδωνα, ότι αντίκρισε την εικόνα που βρίσκεται στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στην περιοχή Ψάλτος, να έχει «ματώσει» στο κάτω μέρος.

Ο π. Σπυρίδων αναφέρει στην Espresso ότι: «Μία κυρία το είδε πρώτη και φώναξε "γιατί μουντζουρώσατε την εικόνα". Τότε όλοι στρέψαμε το βλέμμα μας στον Άγιο Νεκτάριο».

Ο ίδιος λέει ότι «ξαφνικά η εικόνα άρχισε να βγάζει μύρο και το ίδιο βράδυ έγινε αγρυπνία. Τη Δευτέρα το πρωί ξαναέβγαλε μύρο και ευωδίασε όλη η εκκλησία».Όπως σημειώνει «είναι θαύμα, μια προειδοποίηση ότι κάτι θα συμβεί».

Η καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Αιγαίου Μαίρη Καμπουροπούλου έσπευσε να δει την εικόνα και λέει ότι ότι πρόκειται για μια πλαστικοποιημένη εικόνα και δεν μπορεί να έχει βάλει κάποιος χρώμα ούτε και να περάσει υγρασία. Ωστόσο χρειάζεται ειδική διαδικασία για να διαπιστωθεί γιατί κοκκίνισαν τα χέρια.

Όπως φαίνεται και από το φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε η «ΡΟΔΙΑΚΗ» στο κάτω μέρος της εικόνας του Αγίου Νεκταρίου φαίνονται να είναι τα χέρια του κόκκινα!

Το γεγονός έχει διαδοθεί ήδη σε ολόκληρη την περιοχή και δεκάδες είναι οι πιστοί που σπεύδουν να προσκυνήσουν και να ανάψουν ένα κεράκι.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου