Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Ελεύθερος ο γιος Γερολυμάτου για την υπόθεση εκβίασης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο 65χρονος πεθερός του

Ελεύθερος έφυγε από τα δικαστήρια, μετά την απολογία του, ο γιος του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Γερολυμάτου, ο οποίος
βρέθηκε στο επίκεντρο υπόθεσης εκβίασης μεσιτών, εργολάβων και κατασκευαστών.

Ο 46χρονος γιος από τον πρώτο γάμο του τραγουδιστή απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή στην υπόθεση ισχυριζόμενος πως δεν γνώριζε τίποτα για εκβιάσεις. Τα στοιχεία σε βάρος του φαίνεται να μην ήταν ισχυρά για την εμπλοκή του με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο 65χρονος πεθερός του, ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή στην υπόθεση. Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλαν εγγύηση 3.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Την ίδια ώρα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος συγκατηγορούμενός τους στον οποίο αποδίδεται και η έκρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων που καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η υπόθεση αφορά εκβιάσεις και απειλές για ποσό ύψους 11.000 ευρώ, από το οποίο, αποδεικτικά στοιχεία φαίνεται να υπάρχουν μόνο για 4.000 ευρώ.E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου