Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Ετσι αποφεύγει το χανγκόβερ ο Τζέιμς ΜποντΟ Τζέιμς Μποντ αγαπάει το ποτό και ως Βρετανός κατάσκοπος του αρέσει να πίνει Μαρτίνι.

Είναι επίσης γνωστό ότι και στον ηθοποιό που τον ενσαρκώνει, τον Ντάνιελ Κρεγκ, αρέσει να απολαμβάνει και ο ίδιος αυτό το ιδιαίτερο ποτό, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο Dujour.
Ωστόσο έχει και την λύση για όταν το παρακάνει.

«Μου αρέσει να πίνω ένα ποτό, όπως μου αρέσει να πηγαίνω σε παμπ και αγαπώ να βρίσκω νέες παμπ και μέρη για κοινωνικοποίηση», είπε ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι λόγω της διασημότητας που έχει του είναι πλέον δύσκολο να βγαίνει έξω. «Αυτό έχει όριο πλέον».

Στη συζήτηση που είχε για την τελευταία του ταινία Spectre ως πράκτορας 007, μέρος των γυρισμάτων της οποίας έγιναν στην Πόλη του Μεξικού, το περιοδικό τον ρώτησε για την ζωντάνια της πόλης.
«Κατέληξε να είναι μία από τις αγαπημένες μου πόλεις που έχω επισκεφτεί, αλλά μπορούν να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα εκεί», είπε.
«Από την τεκίλα;» ρωτήθηκε. Από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε απάντησε.

Πάντως παραδέχτηκε ότι για να αποφύγει το χανγκόβερ παίρνει ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που ενυδατώνει τον οργανισμό.
«Δίνεται στα παιδιά όταν είναι αφυδατωμένα. Όταν ξυπνήσεις το πρωί και πάρεις ένα από αυτά τότε... μπορείς να συνεχίσεις να πίνεις», είπε ο ηθοποιός.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου