Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Eclipting: Η νέα τεχνική βαφής μαλλιών που κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο λεπτόΜέχρι τώρα οι make up artists είχαν προκαλέσει φρενίτιδα στον
κόσμο της ομορφιάς με τη μέθοδο του κοντούρινγκ, που κάνει το πρόσωπο κάθε γυναίκας να μοιάζει με αψεγάδιαστο πορτρέτο, λεπτύνοντας το με καλλυντικά, κάτι σαν ένα φώτοσοπ με τη μορφή μακιγιάζ.
Επειδή όμως οι τάσεις εξελίσσονται συνέχεια, ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τη νέα τεχνική στη βαφή μαλλιών, που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και «μεταπτυχιακό beauty γνώσεων».
Ο λόγος για το eclipting που κάνει θραύση στα κομμωτήρια του εξωτερικού!
Η νέα αυτή τεχνική αντιγράφει την τεχνική του contouring στο πρόσωπο, παίζει με τις τοποθετήσεις των σκιών και του φωτός ( όπως γίνεται και στο μακιγιάζ με την εναλλαγή σκούρων και ανοιχτών τόνων), με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά να αναδεικνύονται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και το πρόσωπο να γίνεται ακόμα πιο λεπτό.
Ενώ για παράδειγμα το μπαλεγιάζ έχει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή του από έναν hair expert, το eclipting βασίζεται στις αντιθέσεις με τη χρήση ανάλογων χρωμάτων, που αναδεικνύονται και σε κάθε διαφορετικό σας χτένισμα.
Η νέα αυτή τάση διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα για το λόγο του ότι βασίζεται στα χαρακτηριστικά που έχει η καθεμιά, δηλαδή το χρώμα της επιδερμίδας, των ματιών, ακόμα και στο σχήμα του προσώπου.
Δείτε ορισμένα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι μια δοκιμή αξίζει!
Το πριν και το μετά!
bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου