ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Πάτρα: Το πικάντικo σημείωμα της διαχειρίστριας που έγινε viral





Το σχέδιο της έπιασε τόπο..


Διανύουμε τις πιο παγωμένες ημέρες του χειμώνα, η θερμοκρασία έχει πέσει κατακόρυφα και το πετρέλαιο μοιάζει πια όνειρο μακρινό.
Ένα από τα πολλά δυσάρεστα που έφερε η κρίση στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια είναι και η έλλειψη θέρμανσης στα σπίτια. Ο καθένας προσπαθεί να ζεσταθεί με όποιο τρόπο μπορεί προκειμένου να μην αρχίσουν να παρουσιάζονται κρυσταλλάκια πάγου στο ταβάνι του.
Έτσι, την τελευταία πενταετία οι πολυκατοικίες έχουν διαγράψει από το λεξιλόγιο τους τον όρο πετρέλαιο. Εδώ δεν έχουμε χρήματα για τα βασικά κοινόχρηστα για αυτό θα βρούμε;
Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένοι που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτή την ιδέα και επιμένουν να ενοχλούν τους διαχειριστές για να μπει στους καυστήρες το πολύτιμο υγρό που θα ζεστάνει το κοκαλάκι τους.


Κάτι που συνέβη και σε πολυκατοικία σε συνοικία της Πάτρας. Η διαχειρίστρια είχε απηυδήσει από τις ενοχλήσεις των υπόλοιπων ιδιοκτητών που την πίεζαν να βάλει πετρέλαιο. Τα κουδούνια και τα τηλέφωνα χτυπούσαν σε καθημερινή βάση, κυρίως από γυναίκες που μένουν στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και που κατά συνέπεια δεν βλέπει τα διαμερίσματα τους ο ήλιος. Μάταια εκείνη προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι.
Αγανακτισμένη λοιπόν, εξέφρασε το παράπονο της μια μέρα σε ένα φίλο της, επίσης κάτοικο της περιοχής και αρκετά… παιχνιδιάρη, και εκείνος αστειευόμενος της είπε να φέρει τις εν λόγω κυρίες σε αυτόν για να τις ζεστάνει και έτσι να λυθεί το πρόβλημα.
Τότε αμέσως η διαχειρίστρια σκέφτηκε μια ιδέα. Να κρεμάσει στον πίνακα ανακοινώσεων ένα χαρτί με μια ανακοίνωση που θα πρόσφερε στις παγωμένες ιδιοκτήτριες έναν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης. Ο φίλος της συμφώνησε και αμέσως το σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή.
Το επόμενο πρωί όσοι το διάβασαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό.
Ο σάλος που δημιουργήθηκε δεν είχε προηγούμενο αλλά έφερε και αποτέλεσμα καθώς κανείς δεν ξαναενόχλησε τη διαχειρίστρια.
Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ακούγονται στη γει



E-Daily.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου