Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Την καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση δεν θα τη δείτε στην TV (video)
Τώρα που σιγά σιγά έρχεται το 2017, ήρθε η ώρα να μάθουμε και την αλήθεια γύρω από την παραγωγή των αγαπημένων μας σποτ.Όλα αυτά τα χρόνια έχεις γελάσει, έχεις προβληματιστεί, έχεις «κολλήσει» με ατάκες που έγιναν σλογκαν από γνωστές και σούπερ πετυχημένες καμπάνιες όπως της WIND, της Τράπεζας Πειραιώς, του ΟΠΑΠ, των Lidl και πολλών άλλων ακόμα.

Πίσω λοιπόν από αυτές αλλά και μερικές ακόμα από τις μεγαλύτερες καμπάνιες, βρίσκεται η The Newtons Laboratory.

Και αντίθετα με την αίσθηση που μπορεί να έχεις λόγω της απήχησης των δουλειών που έχει κάνει, η The Newtons Laboratory δημιουργήθηκε μόλις πριν από 5 χρόνια.

Η εταιρεία κατάφερε μέσω της δημιουργικής της δουλειάς και έγινε μία από τις μεγαλύτερες και πιο βραβευμένες εταιρείες στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει όμως πίσω από την τόοοοση έμπνευση της The Newtons Laboratory!

Δεν μπορεί, δεν είναι λογικό! Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει!

Και συμβαίνει τελικά.

Γιατί φέτος τα Χριστούγεννα, η The Newtons Laboratory αποφάσισε να μας δείξει ποιος πραγματικά κάνει τη... δουλειά της εταιρείας.

Ο Yoda!

Όχι ο Jedi Master, ή μάλλον μπορεί και ναι, θα καταλάβετε όταν δείτε τα video, it’s complicated που λένε και στο Facebook.Στους Newtons λοιπόν υπάρχει ο Yoda!

Μία γάτα που αντί να περνάει τον περισσότερο χρόνο κάνοντας «γατίσια» πράγματα μέσα στην εταιρεία, όπως το να είναι αδιάφορη ή και να κυνηγάει κόκκινες κουκίδες από λέιζερ, η αλήθεια είναι ότι περνάει τον χρόνο του δημιουργώντας τις καλύτερες διαφημίσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Τι; Δεν μας πιστεύετε;

Δείτε το video και… May The Force Be With Him!


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου