ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ευτυχώς οι πολίτες δεν ξεχνούν το έγκλημα του Γ.Παπανδρέου – Τον καθίζουν στο σκαμνί για το «λεφτά υπάρχουν» όταν στο ΠΑΣΟΚ συζητούν την επιστροφή του




Ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί και πάλι να μπει στην κεντρική πολιτική σκηνή εκμεταλλευόμενος τις ανακατατάξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς, αλλά προφανώς αγνοεί πως ο κόσμος τον έχει φτύσει και τον έχει στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως τον πολιτικό που εγκλημάτησε σε βάρος της χώρας ανοίγοντας την πόρτα στο ΔΝΤ και ταυτόχρονα του φρενοκομείου.

Τα μεγάλα συμφέροντα εκτός και εντός της Ελλάδας βρήκαν τον δούρειο ίππο να μπουν στη χώρα και να βάλουν στο χέρι τις περιουσίες των Ελλήνων και τα ασημικά της χώρας χάρη στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Αυτή την πολιτική την πληρώνει ακόμη ο ελληνικός λαός και θα συνεχίσει να την πληρώνει για πολλές δεκαετίες. Σαφώς υπάρχουν ευθύνες και στις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά αυτό που έγινε το 2009 άγγιξε τα όρια της προδοσίας.

Κι’ όμως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πήρε το μάθημα του όταν οι πολίτες τον εκπαραθύρωσαν το 2011 (ήρθε βέβαια μετά η τρόικα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να επιβάλει τον άνθρωπο της Λουκά Παπαδήμο για να υλοποιήσει ότι δεν είχε περάσει ο ΓΑΠ) και έφτασε το ΠΑΣΟΚ να παίζει στο όριο αν θα μπει στη Βουλή.



Συνεχίζει να πιστεύει πώς το μνημόνιο έσωσε την Ελλάδα και φλερτάρει τώρα για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ. Και είναι πιθανό να συμβεί αυτό δεδομένου ότι η Φώφη Γεννηματά επιχειρεί να βρει ένα αντίβαρο στην προσπάθεια των «εκσυγχρονιστών» ή των «ορφανών του Σημίτη» όπως λέγονται να κάνουν κόμμα και να παίξουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν πολίτες που δεν ξεχνούν τα δεινά που προκάλεσε στη χώρα ο Γιώργος Παπανδρέου και θυμίζουν γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν είναι σήμερα ούτε καν βουλευτής. Ένας εξ αυτών λοιπόν είναι ο απόστρατος πλωτάρχης του Ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης που τον καθίζει στο σκαμνί για το «λεφτά υπάρχουν».

Στις 19 Ιανουαρίου λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί στο ειδώλιο του κατηγορουμένου για τις προεκλογικές εξαγγελίες του 2009 πως «λεφτά υπάρχουν», με τις οποίες κέρδισε τις εκλογές. Ο κ. Σταμάτης ζητά να του καταβληθούν 260.000 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους.

Διεκδικεί αυτό το ποσό ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που του προκάλεσε ο πρώην πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ και για την παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς του λόγω των προεκλογικών εξαγγελιών του, οι οποίες ουδέποτε τηρήθηκαν.

Παράλληλα, η αγωγή του απόστρατου πλωτάρχη στηρίζεται στη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του πρώην πρωθυπουργού ο κ. Σταμάτης, σύμφωνα με την οποία του καταλογίζει τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας, της εξαπάτησης των εκλογέων και της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Κατηγορίες οι οποίες επισύρουν ποινή φυλάκισης από τρεις μήνες έως και ισόβια κάθειρξη.

Ο κ. Παπανδρέου θα δικαστεί χωρίς να ζητηθεί από τη Βουλή η άρση της ασυλίας του, καθώς το διάστημα κατά το οποίο πραγματοποίησε τις χειμαρρώδεις προεκλογικές εξαγγελίες του δεν είχε τη βουλευτική ιδιότητα, αφού η Βουλή είχε διαλυθεί και ήταν απλώς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου