Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στο καθάρισμα του μπάνιουΈνα από τα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού για καθάρισμα είναι το
μπάνιο καθώς εκεί συγκεντρώνονται πολλά βακτήρια και μικρόβια.
Ακόμη και οι πιο σχολαστικοί, ωστόσο, στην καθαριότητα ίσως κάνουν βασικά λάθη με αποτέλεσμα να μην καθαρίζουν όσο καλά θα έπρεπε το μπάνιο του σπιτιού τους.
Πολλοί για παράδειγμα νομίζουν ότι ψεκάζοντας το μπάνιο τους με απολυμαντικά σπρέι, ταυτόχρονα το απολυμαίνουν και το καθαρίζουν τέλεια. Αυτό είναι και το βασικό λάθος που κάνουν καθώς δεν αφήνουν τα απολυμαντικά να δράσουν το σωστό χρόνο.
Σύμφωνα με τους ειδικούς το απολυμαντικό προϊόν χρειάζεται τουλάχιστον 5-10 λεπτά για να σκοτώσει βακτήρια και μικρόβια. Με το να κάνουμε λοιπόν ένα ψέκασμα και ένα πέρασμα με νερό ή πανί είναι σαν να μην κάνουμε σχεδόν τίποτα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα καθαρίσετε την μπανιέρα σας ή άλλα σημεία του μπάνιου ξεκινήστε με καλό καθαρισμό και στη συνέχεια ψεκάστε με ένα απολυμαντικό σπρέι. Αφήστε το να δράσει 10 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε με μια βούρτσα. Τέλος, ξεπλύνετε με άφθονο νερό και θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου