ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

«Σημαιοφόρος» της κυβερνητικής διαφθοράς η Γεροβασίλη



Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το Πρώτο Θέμα που αποκάλυψε το
σκάνδαλο και πλείστοι άλλοι, ζητούν την παραίτηση της Όλγας Γεροβασίλη. Η υπόθεση είναι πλέον γνωστή.

Η κυρία από την Άρτα, αν και βουλευτής διατηρούσε μετοχική σχέση με εταιρεία, συγκεκριμένα το ακτινοδιαγνωστικό κέντρο, το οποίο είχε συναλλαγές με το Δημόσιο. Παράνομο, σύμφωνα με το Σύνταγμα, η ίδια παραδέχεται ότι έχει γίνει έτσι, όμως λέει ότι το έκανε ως γιατρός πράγμα που σημαίνει ότι είναι και λειτούργημα.

Επίσης, λέει ότι η επιχείρησή της είχε συναλλαγές με ιδιώτες οι οποίοι είχαν σχέση με τον ΕΟΠΥΥ, δηλαδή το Δημόσιο. Λες και υπήρχε περίπτωση να έχουν όλοι οι ασφαλισμένοι συναλλαγές με άλλο φορέα. Αφού πάνω από 10 εκατ. Έλληνες στον ΕΟΠΥΥ ασφαλίζονται, επομένως στο ακτινοδιαγνωστικό της κυρίας θα έκαναν τις εξετάσεις τους. Προφάσεις εν αμαρτίαις επομένως οι δικαιολογίες της Γεροβασίλη. Ακόμη πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι ολόκληρο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση σε ιταμό ύφος. Ένα γραφείο που δεν πληρώνει η Γεροβασίλη αλλά ο ελληνικός λαός και του οποίου η δουλειά είναι να μεταφέρει τη δραστηριότητα του πρωθυπουργικού γραφείου κι όχι να απαντά και να πλακώνεται με μέσα ενημέρωσης. Άλλωστε, η Γεροβασίλη δεν είναι πλέον στο Μαξίμου, έχει δικό της γραφείο τύπου και αρκετούς συμβούλους να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Εν πάση περιπτώσει, η υπόθεση της υπουργού αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που κυβερνούν χωρίς να νοιάζονται για απολύτως τίποτε. Άλλωστε η Γεροβασίλη είναι αυτή που δήλωσε καταθέσεις μόλις 60 ευρώ και αναρωτιόμαστε όλοι τι κάνει τα λεφτά που βγάζει από το ιατρικό της κέντρο. Στην Άρτα, βοά ο τόπος ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την επιχείρηση της υπουργού, για ευνόητους λόγους…



Όμως, κάνουν λάθος όλοι που ζητούν να παραιτηθεί η κυρία Γεροβασίλη. Όχι, δεν πρέπει να φύγει και ο λόγος δεν είναι για να μη χάσει η πολιτική ένα τέτοιο «αριστερό» φυντάνι. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μένουν στην πολιτική και να τους βλέπει ο κόσμος και να τα χαίρεται. Η Γεροβασίλη, όπως και άλλα στελέχη που έχουν εκατομμύρια και το παίζουν επαναστάτες, πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ώστε να απομυθοποιούν το ψέμα. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την απάτη της «Αριστεράς». Κανείς δεν το κατάφερε από τον Εμφύλιο και μετά, εξ’ ου και η ιδεολογική κυριαρχία της. Η απομυθοποίηση του κάθε «αριστερού» γίνεται με ακριβώς τέτοιες συμπεριφορές σαν της Γεροβασίλη. Ή σαν του Φλαμπουράρη με την κατασκευαστική του, σαν του Σταθάκη με τα εξαφανισμένα εκατομμύρια, σαν του Ευκλείδη με την περιουσία ή της βουλευτού που αν και νοσηλεύτρια έχει 600 χιλιάδες καταθέσεις. Όλα αυτά τα παραδείγματα πρέπει να βγαίνουν στο φως αλλά ποτέ να μην παραιτούνται. Να βρίσκονται στο προσκήνιο σε τέτοιο σημείο που να λέει ο κόσμος «εγώ Γεροβασίλη δεν θα γίνω».

Η σιχασιά για την «Αριστερά» έχει ξεκινήσει, όμως, χρειάζονται τέτοιες περιπτώσεις σαν της Όλγας. Να μην παραιτηθεί λοιπόν. Να προστατευτεί σαν είδος προς εξαφάνιση, αν και στην κυβερνώσα «αριστερά» υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις.



Αntinews.gr

1 σχόλιο: