ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Γεωργία Ζεμπιλιάδου σε ξενοδόχους που φιλοξενούν Σύριους: "Η περιοχή των Γρεβενών είναι μια απ΄ τις ωραιότερες της Ελλάδας" ..




Αγαπητοί επιχειρηματίες- ξενοδόχοι


Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.



Σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε στο σχόλιο μου που δημοσιεύτηκε στην προσωπική μου σελίδα στο facebook και θα ήθελα να σας απαντήσω ξεκινώντας μ΄ ένα ερώτημα.

Για ποιο λόγο επενδύσατε εσείς και η Πολιτεία, σημαντικά χρηματικά ποσά και φτιάξατε αυτές τις όμορφες ξενοδοχειακές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών;

Φαντάζομαι πως δεν το κάνατε έχοντας κατά νου ότι κάποτε θα φιλοξενούσατε πρόσφυγες Είναι προφανές ότι είδατε αυτή την φιλοξενία ως κάτι πρόσκαιρο και περιστασιακό που μπορεί σήμερα να δίνει μια λύση στα οικονομικά σας προβλήματα, δεν διασφαλίζει όμως τη βιωσιμότητα και το μέλλον των επενδύσεων σας.

Εκτός και αν ο αγαπητός κ. Περιφερειάρχης που τόσο… μοχθεί για το καλό του τόπου, σας διαβεβαίωσε πως η περιοχή μας θα γίνει μόνιμος χώρος φιλοξενίας προσφύγων. Αν είναι έτσι και εσείς συμφωνείτε με μια τέτοια μετεξέλιξη των μονάδων σας, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας. Αν όμως δεν ισχύει και η φιλοξενία προσφύγων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, είναι μόνο για ένα διάστημα, αναρωτιέστε ποια θα είναι η τύχη και η αξία των μονάδων σας, όταν δεν υπάρχουν καν στον ορίζοντα τα απολύτως απαραίτητα και εξαιρετικά χρήσιμα έργα υποδομής για τα οποία έκανα λόγο στο δικό μου σχόλιο;

Αν διαβάσατε το σχόλιο μου, και αν όχι θα σας παρακαλούσα να το κάνετε τώρα, έκανα μια σύγκριση με άλλες περιοχές που θησαυρίζουν απ΄ το χειμερινό τουρισμό και αναρωτήθηκα γιατί δεν γίνονται και εδώ τα απαραίτητα έργα που και δουλειά θα σας φέρουν και πραγματική αξία θα προσθέσουν στον κόπο και τα όνειρα σας.

Η περιοχή των Γρεβενών είναι μια απ΄ τις ωραιότερες της Ελλάδας, με εξαιρετικό φυσικό κάλλος και οι δυνατότητες τουριστικής της αξιοποίησης δεν εξαντλούνται για μία και μόνο περίοδο. Αυτό εσείς το ξέρετε καλύτερα απ΄ τον καθένα, γι΄ αυτό με εξέπληξε που στην απάντηση σας κάνετε σύγκριση με την τουριστική άνοδο των νησιών λόγω της θάλασσας. Γιατί είμαι σίγουρη πως αν δεν ξέρατε τι μπορεί να προσφέρει στους τουρίστες ο ευλογημένος αυτός τόπος, δεν θα παίρνατε το ρίσκο να επενδύσετε τα σημαντικά ποσά που έχετε ήδη διαθέσει. Ποσά που, ξέρετε καλύτερα από μένα, πώς δεν επιστρέφουν και δεν αυξάνονται επειδή πολύ απλά κάποιοι (βλέπε Περιφέρεια, Περιφερειάρχης και οι συν αυτώ) δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, αξιοποιώντας τα σημαντικά έργα υποδομής που έγιναν την προηγούμενη περίοδο στα Γρεβενά, με πρώτο όλα την Εγνατία Οδό, υλοποιώντας τις απαραίτητες υποδομές που θα βελτίωναν την ανταγωνιστικότητα του χιονοδρομικού μας κέντρου (νέα lift, baby lift, πίστες για έλκηθρα, δρόμος Γρεβενά – Βασιλίτσα), επιμηκύνοντας την τουριστική περίοδο (με τεχνητό χιόνι ή μεταφορά χιονιού) και προβάλλοντας αναλόγως το τουριστικό μας προϊόν.

Ναι, η αλήθεια είναι πως γνωρίζω από προγραμματισμό, όπως γνωρίζω και πότε κάποιος πολιτεύεται με «λόγια του αέρα», χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα, ακολουθώντας μόνο τις άνωθεν εντολές (βλέπε κεντρική κυβέρνηση).

Κατά την άποψή σας αυτό που γίνεται σήμερα στη Βασιλίτσα είναι προγραμματισμός για τον τουρισμό;

Αυτή είναι η πολιτική του Περιφερειάρχη ΣΑΣ για να ενισχύσει την ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού στη Βασιλίτσα, τη Βίγλα και το Πισοδέρι;

Αυτό είναι το όραμά του για την Τουριστική Ανάπτυξη;

Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που διάβασα πως ο κος Καρυπίδης «ασχολείται με την ουσία των προβλημάτων και όχι με την προβολή του», όπως σημειώνετε στην απάντηση σας.

Μακάρι να ήταν έτσι, γιατί, δυστυχώς «έργα» και «Καρυπίδης» είναι έννοιες ασύμβατες και αυτό δεν είναι δικιά μου εκτίμηση αλλά σύσσωμης της κοινωνίας των Γρεβενών (και της Δυτικής Μακεδονίας) που δε βλέπει να κουνιέται φύλλο επί των ημερών του, παρά μόνο το δάχτυλο του που απειλεί και ασχημονεί όποιον θίξει την ανυπαρξία του ιδίου και των συνεργατών του.

Αυτή η ανυπαρξία Οράματος, Σχεδίου και Έργων από την Περιφερειακή Αρχή, είναι που σας έφερε σε αυτή την θέση να αναγκάζεστε να φιλοξενείτε πρόσφυγες για να σώσετε τις επιχειρήσεις σας.

Η φιλοξενία των Προσφύγων είναι μια ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε όλοι μας προς συνανθρώπους μας που υποφέρουν και έχουν ανάγκη στέγασης και σίτισης. Όμως η σοβαρότητα αυτής της ενέργειας απαιτεί να σχεδιαστεί έτσι που να μη δημιουργεί προβλήματα στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας.

Σας ευχαριστώ και πάλι που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε, αλλά θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω να δίνω , μαζί με την Ομάδα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» που συνεχώς διευρύνεται, τη μάχη ενάντια στην απραξία και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Κάποια στιγμή είμαι σίγουρη πως θα καταλάβετε πως ο δικός μας αγώνας είναι ο αγώνας για όλους τους πολίτες και για κάθε τόπο της Περιφέρειας μας. Για να ανταμείβεται όπως του αξίζει ο κόπος κάθε ενός που μοχθεί στην περιοχή μας, κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, χωρίς να του προσφέρονται όσα του αξίζουν και του ανήκουν.

Μόλις το αντιληφθείτε, που είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα συμβεί, θα δώσουμε μαζί τη μάχη για να γίνουν πραγματικά έργα, όλα όσα μας χρειάζονται και μπορούμε να κερδίσουμε.

Να είστε όλοι καλά.



Γεωργία Ζεμπιλιάδου
Περιφερειακή Σύμβουλος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

2 σχόλια:

  1. Κ Ζεμπιλιάδου μια ματιά στον παρακάτω πίνακα με τις ως τώρα κυβερνήσεις της Ελλάδος θα σας πείσει για το ποιός πολιτεύεται με «λόγια του αέρα», χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα, ακολουθώντας μόνο τις άνωθεν εντολές (βλέπε κεντρική κυβέρνηση) ποός πολιτευόταν με ανυπαρξία Οράματος, Σχεδίου και Έργων , ποιός είναι αυτός που τουςς έφερε σε αυτή την θέση να αναγκάζονται να φιλοξενούν πρόσφυγες για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους.
    1974-1981 ΝΔ
    1981-1989 ΠΑΣΟΚ
    1990-1993 ΝΔ
    1993-2004 ΠΑΣΟΚ
    2004-2009 ΝΔ
    2009-2011 ΠΑΣΟΚ
    2012-2015 ΝΔ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο παραπάνω πίνακας αλλά δέν είναι καλό να μλέκουμε τα κόμματα με τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες. Περιφεριάρχης είναι ο κύριος Καρυπίδης και όχι το ΣΥΡΙΖΑ. Εάν δέν είμαι ευχαριστημένος από τον περιφερειάρχη, δέν θα κατηγορήσω το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ. Δέν με ενδιαφέρει τί ψηφίζει και πού ανήκει ο δήμαρχος ή ο περιφερειάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή