ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΤΑΓΗ: Αρνάκι κατσαρόλας με μάραθο







Υλικά για 4-6 άτομα
1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες
½ κιλό μάραθο φρέσκο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
2 κουταλιές πελτέ ή 3 φρέσκιες ντομάτες
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι





Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζετε λίγο λάδι και το ζεσταίνετε. Ακολούθως ρίχνετε μέσα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τσιγαρίζετε το αρνάκι μέχρι να γίνει ροδοκόκκινο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Αμέσως μετά ρίχνετε μέσα τα μάραθα ψιλοκομμένα.
Διαλύετε τον πελτέ σε δύο ποτήρια νερό ή κόβετε 2-3 φρέσκες ντομάτες και τις ρίχνετε μέσα στο αρνί.
Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μαγειρεύετε για 45 λεπτά περίπου.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου