Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Η Μάιλι Σάιρους δίνει χαρά σε άρρωστα παιδιά

Η Μάιλι Σάιρους και ο αρραβωνιαστικός της Λίαμ Χέμσγουρθ τις ημέρες των
Χριστουγέννων προσπάθησαν να δώσουν χαρά σε ανθρώπους που υποφέρουν.

Τα δύο αστέρια βρέθηκαν στο νοσοκομείο παίδων Ράντι στο Σαν Ντιέγκο για να επισκεφτούν τους ασθενείς. Την επίσκεψη αυτή η Μάιλι την μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε η ποπ σταρ έγραψε: «Σας ευχαριστούμε που μας υποδεχτήκατε σήμερα. Όμορφα παιδιά παντού».Σαιρους
Η Σάιρους βρέθηκε στο νοσοκομείο εκπροσωπώντας το Ίδρυμα Happy Hippie, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, δραστηριοποιείται για να «ευαισθητοποιήσει τους νέους κατά της αδικίας που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι νέοι και κυρίως οι νέοι της ΛΟΑΤΚ κοινότητας και άλλων ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού».

Η τραγουδίστρια έβγαλε αρκετές αστείες φωτογραφίες με ασθενείς του νοσοκομείου, τις οποίες και ανέβασε στο Instagram.

2

Από την πλευρά του το νοσοκομείο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα σύντομο βίντεο με τις φωτογραφίες που έβγαλε η Μάιλι μαζί με τον Λίαμ και με ασθενείς γράφοντας: «Σήμερα δεχτήκαμε μία μεγάλη έκπληξη από ένα διάσημο ζευγάρι. Σας ευχαριστούμε Μάιλι Σάιρους, Λίαμ Χεμσγουόρθ και Ίδρυμα Happy Hippie για την χαρά και το γέλιο που δώσατε στους ασθενείς μας».
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα