ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

«Ο Τραμπ προσέλαβε ιερόδουλες για να ουρήσουν το κρεβάτι του Ομπάμα», υποστηρίζει Βρετανός κατάσκοπος



O Nτόναλντ Τραμπ προσέλαβε μια ομάδα ιερόδουλων για να ουρήσουν στο
κρεβάτι του δωματίου του ξενοδοχείου στη Μόσχα όπου είχε κοιμηθεί το ζεύγος Ομπάμα, «επειδή τους μισεί», αναφέρουν ρεπορτάζ αμερικανικών ΜΜΕ που επικαλείται η Mirror.
Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνονται σε έναν φάκελο που φέρεται να συνέταξε για λογαριασμό πολιτικών αντιπάλων του Τραμπ ένας συνταξιούχος κατάσκοπος της βρετανικής MI6, ο οποίος είχε υπηρετήσει στη Ρωσία τη δεκαετία του ‘90 και τώρα έχει μια ιδιωτική εταιρεία ερευνών.
Αλλά κανένας απ’ τους ισχυρισμούς του δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή. Ενώ ο ίδιος ο Τραμπ έσπευσε να διαψεύσει μέσω Twitter ότι πρόκειται για «ψευδείς ειδήσεις-ένα απόλυτο πολιτικό κυνήγι μαγισσών!»
Ο φάκελος των 35 σελίδων που έδωσε στη δημοσιότητα ο ιστότοπος Buzzfeed υποστηρίζει:
«Σύμφωνα με την Πηγή D, που ήταν παρούσα, η (διεστραμμένη) συμπεριφορά του Τραμπ στη Μόσχα περιλάμβανε και την ενοικίαση της προεδρικής σουίτας του Ritz Carlton Hotel, όπου γνώριζε ότι πρόεδρος κι η κ. Ομπάμα (τους οποίους μισούσε) είχαν μείνει σ’ ένα απ’ τα επίσημα ταξίδια τους στη Ρωσία, και τη βεβήλωση του κρεβατιού όπου είχαν κοιμηθεί προσλαμβάνοντας έναν αριθμό ιερόδουλων για να κάνουν ένα σόου “χρυσής βροχής” ουρώντας μπροστά του.
Ήταν γνωστό ότι η FSB (οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες) είχαν βάλει «κοριούς» και κρυφές κάμερες στα βασικά δωμάτια του ξενοδοχείου για να καταγράφουν ό,τι ήθελαν».
Σε άλλο σημείο ο φάκελος ισχυρίζεται:
«Μιλώντας χωριστά τον Ιούνιο του 2016 η Πηγή Β (πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών) υποστήριξε ότι η ανορθόδοξη συμπεριφορά του Τραμπ στη Ρωσία όλα αυτά τα χρόνια είχε παράσχει στις αρχές αρκετό επιβαρυντικό υλικό για τον νυν Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο, ώστε να μπορούν να τον εκβιάσουν αν το θελήσουν».
Σύμφωνα με άλλο ισχυρισμό ο Τραμπ είχε μετάσχει σε σεξουαλικά όργια στην Αγία Πετρούπολη, αλλά οι μάρτυρες «δωροδοκήθηκαν ή υποχρεώθηκαν να εξαφανιστούν».
O Ντόναλντ Τραμπ με τη Μις Βενεζουέλα και Μις Υφήλιο Γκαμπριέλα Ίσλερ στη Μόσχα το Νοέμβριο του 2013
Υποστηρίζεται ακόμη ότι η Ρωσία προσπάθησε να εκθέσει περαιτέρω τον Ντόναλντ Τραμπ προτείνοντάς του «επικερδείς» επιχειρηματικές συμφωνίες, περιλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αλλά εκείνος δεν δέχθηκε.
Ο συντάκτης του φακέλου ισχυρίζεται ακόμη ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχοντας στην κατοχή τους επιβαρυντικό υλικό για τον Τραμπ τον υποστήριξαν και τον βοήθησαν επί πέντε ολόκληρα χρόνια (προφανώς για να τον έχουν στο χέρι αν καταλάβει μεγάλο αξίωμα).
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας φέρεται να πληροφορήθηκε για τους ισχυρισμούς αυτούς από τους επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών -τον διευθυντή της National Intelligence, Τζέημς Κλάπερ, τον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, τον διευθυντή της CIA, Τζον Μπρέναν και τον διευθυντή της NSA, ναύαρχο Μάικ Ρότζερς- κατά τη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας στον ουρανοξύστη του στο Μανχάταν, όταν του παρουσίασαν στοιχεία για την καταγγελλόμενη ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου.
O Ομπάμα στο Κρεμλίνο από την επίσκεψή του το 2009
Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δόθηκε μια δισέλιδη περίληψη του φακέλου των 35σελίδων στον Τραμπ και τον Μπαράκ Ομπάμα. Οι επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών λέγεται ότι θέλησαν να ενημερώσουν τον Τραμπ για τις φήμες που κυκλοφορούν γι’ αυτόν στην Ουάσιγκτον, αλλά και για να δείξουν ότι η Μόσχα έχει πιθανώς επιβαρυντικές πληροφορίες και για τα δύο πολιτικά κόμματα, αλλά επέλεξε να διαρρεύσει μόνον ό,τι βλάπτει την Κλίντον και τους Δημοκρατικούς.
Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι κάποιες απ’ τις πληροφορίες αυτές κυκλοφορούσαν ήδη απ’ το περασμένο καλοκαίριο, αλλά οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ήλεγξαν πρόσφατα την φερεγγυότητα του βρετανού πρώην πράκτορα και των πηγών του και τις θεώρησαν αρκετά αξιόπιστες για να παρουσιάσουν τις πληροφορίες στον Τραμπ, τον Ομπάμα και ηγετικά στελέχη του Κογκρέσου.
Το CNN υποστηρίζει ότι οι έρευνες για τον Τραμπ χρηματοδοτήθηκαν αρχικά από ομάδες και χορηγούς που υποστήριζαν ρεπουμπλικανούς αντιπάλους του στη διάρκεια των προκριματικών και στη συνέχεια από ομάδες και χορηγούς που υποστήριζαν τη Χίλαρι Κλίντον όταν έλαβε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.
Το FBI λέγεται ότι ερευνά τώρα την αξιοπιστία και την ακρίβεια των ισχυρισμών αυτών.


iefimerida.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου