ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Μαθήματα ελληνισμού από τον Αντετοκούμπο (ΒΙΝΤΕΟ)


Κυκλοφορεί ένα εκπληκτικό βίντεο στο διαδίκτυο. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο, ο
δικός μας Γιάννης κι όχι σαν κάποιους άλλους… Γιάνηδες, έχει μόλις τελειώσει μια ακόμη παράσταση στον μαγικό κόσμο του NBA. Είναι νικητής, έχει μαγέψει τα πλήθη κι έξω από το γήπεδο τον περιμένουν Έλληνες οι οποίοι του ζητούν αυτόγραφα. Το 22χρονο αυτό παλικάρι που μεγάλωσε στους δρόμους και τις αλάνες της Αθήνας πουλώντας μικροπράγματα για να ζήσει, με μεγάλη χαρά υπογράφει αυτόγραφα, μιλά με τον κόσμο, γελά μαζί τους, χαίρεται που Έλληνες βρίσκονται εκεί και τον αποθεώνουν.



Κάποιος δίνει μια ελληνική σημαία και ζητά από τον παλικάρι αυτό να υπογράψει πάνω της. Εντελώς αυθόρμητα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Αντετοκούμπο αρνείται να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία, σεβόμενος αυτό το… πανί.



Κατ’ αρχάς αυτό το παλικάρι θα γίνει μεγάλος και τρανός όχι μόνο γιατί είναι σπουδαίος αθλητής αλλά και γιατί αναδεικνύεται σε σπουδαίο άνθρωπο.

Κατά δεύτερο είναι πολύ πιο Έλληνας αυτός ο καταγόμενος από την Νιγηρία που μεγάλωσε στη χώρα μας, έφαγε ψωμί εδώ, βρήκε αγάπη μαζί με τον ρατσισμό που έζησε και χρωστάει στην Ελλάδα αυτό που είναι τώρα και που θα γίνει αργότερα. Και τι πιο αυτονόητο από το να δείχνει σε κάθε του στιγμή ότι σέβεται τη χώρα που τον ανέθρεψε, κι αυτόν και την οικογένειά τους. Το δείχνει άλλωστε, τιμώντας τη φανέλα της εθνικής μπάσκετ. Αυτά να τα βλέπουν διάφοροι Ελληναράδες που σκούζουν σαν παλιόσκυλα στα κανάλια και στη Βουλή και μετά στο σπίτι τους σηκώνουν το δεξί χέρι και υμνούν το ναζισμό.

Και το τρίτο και πιο σπουδαίο. Αυτό το παιδί δείχνει το σεβασμό του στην ελληνική σημαία. Την ίδια σημαία που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ένα απλό πανί. Την ίδια σημαία που καίνε οι μπάχαλοι στα Εξάρχεια. Και για την ίδια σημαία που πρώην υπουργός της κυβέρνησης είπε ότι πρέπει να αποποινικοποιηθεί το κάψιμό της.

Δώσε πόνο Γιάννη σε όλους αυτούς, ακροδεξιούς και ακροαριστερούς που δεν έχουν κανένα σεβασμό για ιερό και ίσιο. Δώσε εσύ το «μαύρο» παιδί που είσαι πολύ πιο Έλληνας από όλους αυτούς τους απάτριδες.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου