ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Από μια κλωστή κρέμεται η συμφωνία για τη διάσωση της Μαρινόπουλος




Καθοριστική για τις εξελίξεις στο μεγαλύτερο deal στο χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου
μπορεί να είναι η καθυστέρηση έκδοσης της απόφασης του Πρωτοδικείου για το σχέδιο εξυγίανσης της Μαρινόπουλος.



Η δικογραφία που έχει στα χέρια του αρμόδιος εισηγητής ξεπερνά τις 60.000 σελίδες ωστόσο η καθυστέρηση για 50 ημέρες μέχρι να του ανατεθεί η υπόθεση- πήγε πίσω όλη τη διαδικασία με αποτέλεσμα η προσπάθεια σήμερα να βρίσκεται στον αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο εξυγίανσης είχε κατατεθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, συζητήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου και ορίστηκε δικαστικός εισηγητής μόλις το Δεκέμβριο!

Ετσι, η απόφαση ακόμη αναμένεται ενώ οι εκτιμήσεις ήταν ότι θα έχει εκδοθεί πριν τα Χριστούγεννα. Το σχέδιο που έχει υπογραφεί μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών ορίζει ότι την 14η Φεβρουαρίου 2017, σε κάτι λιγότερο δηλαδή από ένα μήνα, θα πρέπει να έχουν ρυθμιστεί όλες οι λεπτομέρειες ώστε να ξεκινήσει και ο μετασχηματισμός και η αναδιάρθρωση του ομίλου.

Στα σχέδια εξυγίανσης των Μαρινόπουλος, Ξυνός, Πειραϊκόν, και Express Μ, που κατατέθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου στο Δικαστήριο και συζητήθηκαν στα μέσα Οκτωβρίου, αναφέρει πως η συμφωνία τελεί υπό κάποιες διαλυτικές αιρέσεις η μια εκ των οποίων αφορά στη «μη έκδοση από το αρμόδιο Πτωχευτικό Δικαστήριο μέχρι την 14η Φεβρουαρίου 2017 Δικαστικής Αποφάσεως, δυνάμει της οποίας θα επικυρώνεται η συμφωνία, υπό την έννοια ότι κατά την 14η Φεβρουαρίου 2017:

δεν έχει παρέλθει η προθεσμία άσκησης τριτανακοπής χωρίς την άσκηση τριτανακοπής κατά των αντίστοιχων αποφάσεων επικύρωσης ή
δεν έχει εκδοθεί απορριπτική απόφαση από το αρμόδιο δικαστήριο επί εμπροθέσμως ασκηθείσας τριτανακοπής.»
Με την ενδιάμεση χρηματοδότηση να έχει προ πολλού τελειώσει και τον Ομιλο Σκλαβενίτη να μπαίνει μέσα μηνιαίως κατά 25 εκατ. ευρώ ο χρόνος μετρά ήδη επικίνδυνα αντίστροφα.




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου