ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ραχήλ Μακρή: «Το νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας καρκινοβατεί και η κυβέρνηση υφαίνει ψεύδη για να δικαιολογήσει την εγκληματική της ανικανότητα»



Οι πολιτικές των μνημονίων οδήγησαν το σύστημα υγείας γενικότερα της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα του
Νομού Κοζάνης στο να καρκινοβατεί.





Επί χρόνια, οι δομές υποβαθμίζονται, οι ανάγκες των ασθενών δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι ανθρώπινες ζωές καθημερινά κινδυνεύουν λόγω έλλειψης ιατρικών ειδικοτήτων και εξοπλισμού στα νοσοκομεία του νομού.

Με συνεχείς κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις από το 2012 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2015 που απεχώρησα αρνούμενη να συμμετέχω στην υπογραφή κοινωνιοκτόνων μνημονίων, έθετα συνεχώς τα προβλήματα και την αγωνία των πολιτών και των γιατρών των νοσοκομείων και με διαβεβαίωναν ότι τα νοσοκομεία της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δεν θα στερούνταν καμίας ειδικότητας και ότι θα είχαν τους απαραίτητους γιατρούς, προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των περιοχών.

Μάλιστα ως Βουλευτής συνόδευσα τον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα και δημοσίως διαβεβαίωνε τους πολίτες ότι η οδύσσεια θα τελείωνε.

Φτάσαμε στον Ιανουάριο του 2017 και δεν υπάρχει καμία βελτίωση στα νοσοκομεία της περιοχής μας, ενώ οι γιατροί του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, καταγγέλλουν ότι καλούνται να καλύπτουν τα κενά του συστήματος με υπέρβαση ειδικότητας, ενώ ο χρόνος ξεκούρασης και ο χρόνος εργασίας είναι πια έννοιες κενού περιεχομένου.

Ότι καλούνται να λειτουργήσουν σε συνθήκες που είναι επικίνδυνες τόσο για τους ίδιους όσο και για τους ασθενείς, καθώς υπάρχει μείωση του προσωπικού σε όλα τα επίπεδα, λόγω συνταξιοδοτήσεων.

Στην ανακοίνωση τους τονίζουν ακόμη ότι όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ έχουν εξαγγελθεί εδώ και μήνες προκηρύξεις θέσεων γιατρών που ακόμη δεν έχουν κριθεί γιατί κάποιοι αδρανούν.

Οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας μετά τον εφιάλτη που βίωσαν με την διακοπή της τηλεθέρμανση στην πόλη λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας των τοπικών αρχών, αγωνιούν και για το νοσοκομείο που κινδυνεύει με λουκέτο.

Τελικά κύριε Πολάκη ποιος πλέκει πουλοβεράκια εσείς και οι νταήδες περιφερειάρχες σας που απειλούν γιατρούς ή οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες; (https://www.youtube.com/watch?v=peL96GGW1e8&feature=youtu.be)








Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου