ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Κώστας Καναβός: Κάνω έκκληση για την επαναφορά της ρίψης του Σταυρού στον ποταμό των Γρεβενών..

Από το αρχείο του Star-fm.gr
Η άγια σήμερα ημέρα για όλους τους ορθόδοξους Χριστιανούς αφυπνίζει το
θρησκευτικό συναίσθημα. Για τους Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισες σήμερα ήταν και μια ημέρα αφύπνισης της ιστορικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής μνήμης. Η ρίψη του Σταυρού στον Γρεβενίτη ποταμό δεν γίνεται πλέον. Το σημείο αναφοράς για όλους τους Γρεβενιώτες υποβαθμίστηκε και επιλέχτηκε από την θρησκευτική ηγεσία το κλειστό κολυμβητήριο της πόλης. Δεν θα εισέλθω στον λόγο της επιλογής μια και πάντα πίστευα στον διακριτό ρόλο των "εξουσιών" .




Έχω όμως την ηθική και θεσμική υποχρέωση να εκφράσω την διαφωνία μου με την επιλογή του Σεβασμιοτάτου μας Μητροπολίτη Γρεβενών. Εκφράζοντας μια μεγάλη πλειοψηφία συμπατριωτών, κάνω έκκληση στη αγιότητα του και στην σοφία του, να επανεξετάσει και να σεβαστεί την παράδοση και την επιθυμία του συνόλου της πόλης για την επαναφορά της ρίψης του Σταυρού στον ποταμό που είναι ενα κομμάτι της ιστορίας μας.
Έχοντας πλήρη γνώση της πρότασης και της πατρικής σχέσης του μητροπολίτη μας με το σύνολο των πιστών της μητροπόλεως μας, ευελπιστώ μέσα από ένα δημοκρατικό διάλογο να ζωντανέψει η μνήμη και η ιστορία μας.
Τέλος είμαι βέβαιος πώς ο Άγιος Γρεβενών θα συγχωρέσει το " θράσος " μου ,να εκφράσω όλα αυτά δημόσια. Όμως όταν σιωπούν αυτοί που δεν πρέπει, έχουν υποχρεώσει να μιλούν αυτοί που πρέπει!
Χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους.




Kostas Kanavos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου