ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ολοι συγκρίνουν τώρα το πλήθος που είχε ο Τραμπ σε σχέση με τον Ομπάμα (Φωτογαφίες)

Ούτε παλμό, ούτε πάθος είχε το πλήθος που συνέρρευσε την Παρασκευή στη βροχερή Ουάσινγκτον για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία Τραμπ, σε
σχέση με τα 2 εκατομμύρια παθιασμένων Αμερικανών που είχαν παρακολουθήσει τον Ομπάμα, το 2009.



Ηδη πολλές φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που αποδεικνύουν ότι η προσέλευση ήταν ιδιαίτερη φτωχή στην τελετή ορκωμοσίας.
Οι άνθρωποι της αγοράς στην πρωτεύουσα έβλεπαν ότι υπάρχει μια ανεξήγητη ηρεμία στην Ουάσινγκτον εδώ και μερικές ημέρες. «Περίμενα να έχω πολλή δουλειά αυτή την εβδομάδα, αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει κανείς», παραπονιόταν ένας οδηγός ταξί που ζει σαράντα χρόνια στο Μέριλαντ και παρακολούθησε όλες τις ορκωμοσίες των προέδρων από τον Ρήγκαν και μετά. «Δεν έχει καμία σχέση με την ορκωμοσία του Ομπάμα, όπου νιώθαμε ένα είδος ηλεκτρισμού τρεις ή τέσσερις ημέρες νωρίτερα», προσθέτει.
Αυτή ήταν η εικόνα της Ουάσινγκτον το πρωί της Παρασκευής:
Τον Ιανουάριο του 2009 ένα πλήθος ρεκόρ 2 εκατομμυρίων ανθρώπων είχε πλημμυρίσει το Mall για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία Ομπάμα.
Ο Τραμπ ήταν εμφανώς ανήσυχος ότι δεν θα έχει κόσμο. Προσπάθησε όλες τις τελευταίες ημέρες να οργανώσει τους οπαδούς του, αγοράζοντας διαφημιστικό χώρο στο Facebook. «Αυτή η ορκωμοσία είναι η δική μας στιγμή στην αμερικανική ιστορία, θέλω να είστε μαζί μου αυτή την ημέρα. Θα είναι πολύ θεαματικό» υποσχέθηκε ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος, σε ένα βίντεο που προβλήθηκε στο Facebook.



Πιστός στο υπερβολικό στιλ του ο Τραμπ προέβλεψε ότι θα υπάρξει «μια απίστευτη προσέλευση, ίσως ρεκόρ». Αλλά αυτό το σενάριο στάθηκε αδύνατο για έναν πρόεδρο που μπήκε στον Λευκό Οίκο με την χαμηλότερη δημοτικότητα στην ιστορία: μόνο 40% είναι οι θετικές γνώμες για εκείνον, ενώ για τον Ομπάμα ήταν 79% το 2009.
Μάλιστα, το MSNBC εκτίμησε ότι στην ορκωμοσία Τραμπ δεν είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 10.000 άνθρωποι.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου