ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Βρέθηκε DNA γυναίκας στη θέση του οδηγού στο τζιπ του Παντελίδη






Νέα στοιχεία για το τροχαίο στο οποίο έχασε την ζωή του ο
Παντελής Παντελίδης έχει στα χέρια της η οικογένεια του. Τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κάνουν λόγο για DNA γυναίκας στο τιμόνι καθώς και στο κάθισμα του οδηγού, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε αποκλειστικά βιολογικό υλικό του γνωστού τραγουδιστή.
Ο γενετιστής μοριακός βιολόγος Γιώργος Φιτσιάλος, τον οποίο η οικογένεια Παντελίδη έχει ορίσει ως τεχνικό σύμβουλό τους, παρέδωσε στον δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση ένα πόρισμα 26 σελίδων.
Ο κ. Φιτσιάλος σε δήλωση του στην εφημερίδα Espresso ανέφερε: «Στη θέση του συνοδηγού έχουν γίνει πολλές δειγματοληψίες και σε όλες το μόνο γενετικό υλικό που ανιχνεύεται είναι του Παντελή Παντελίδη και όχι γυναίκας, είτε είναι στο παράθυρο, είτε είναι στο κάθισμα, είτε στον υπόλοιπο περιβάλλοντα χώρο. Δεν υπάρχει γενετικό υλικό άλλου προσώπου στη θέση του συνοδηγού».
Για τις επτά δειγματοληψίες που έγιναν στο τιμόνι, ο δικαστικός πραγματογνώμονας τόνισε:
«Δυστυχώς, οι πέντε είχαν αίμα, πράγμα που δεν μας δίνει πληροφορία για το ποιος οδηγούσε το όχημα εκείνη τη στιγμή, δεδομένου ότι το αίμα εναποτίθεται μεταγενέστερα, κατόπιν του δυστυχήματος. Άρα, πάμε στις δύο δειγματοληψίες που είχαν επιθηλιακά κύτταρα, τα οποία μας δείχνουν ποιος είχε έρθει σε επαφή με το τιμόνι εκείνη την περίοδο.
Σε αυτές βρίσκουμε πράγματι και δεύτερο άτομο, πέρα από τον Παντελίδη. Μέχρι στιγμής έχουμε ισχυρές ενδείξεις για το ποιο άτομο είναι αυτό, αλλά πριν ανακοινώσουμε οτιδήποτε θα πρέπει να έχουμε περαιτέρω αποδείξεις. Αναμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα των ειδικών της Τροχαίας, μέσω της νομικής οδού, προκειμένου να έχουμε μια πιο συγκεκριμένη άποψη για το δεύτερο άτομο».
«Στον περιβάλλοντα χώρο του συνοδηγού βρίσκεται μόνο ένα και μοναδικό DNA, του Παντελίδη, και στον πίσω χώρο ένα και μοναδικό, γένους θηλυκού», πρόσθεσε ο κ. Φιτσιάλος.
Ο τεχνικός σύμβουλος αναφέρει στο πόρισμά του ότι «υπάρχει ένα αιματηρό γενετικό αποτύπωμα γένους θηλυκού, το οποίο βρίσκεται μόνο στη θέση του οδηγού».
Την ίδια ώρα στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης επισημαίνει: «Τα τραύματα του Παντελίδη ήταν θανατηφόρα. Μία κουπαστή που εισήλθε στην καμπίνα τον τραυμάτισε κυρίως στο κεφάλι και στο άνω θωρακικό τοίχωμα.
Σύμφωνα με τις πραγματογνωμοσύνες, τις τεχνικές εκθέσεις, τις φωτογραφίες και τις αυτοψίες αλλά και τα ιατροδικαστικά ευρήματα, είναι προφανές ότι η μπάρα αυτή διήλθε και διαπέρασε τη θέση του συνοδηγού. Τραυμάτισε το άτομο που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Ο Παντελής Παντελίδης τραυματίστηκε στη θέση του συνοδηγού με μία συγκεκριμένη στάση που είχε το σώμα του κατά τη διέλευση της συγκεκριμένης μεταλλικής ράβδου».



newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου