ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Iβάνκα Τραμπ, αρχίζει το ματς με την Μελάνια στον Λευκό Οίκο



H μεγάλη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ θα είναι τα μάτια και τα
αυτιά του νέου προέδρου στον Λευκό Οίκο. Πώς αυτή η ξανθιά καλονή έφτασε να είναι η δεύτερη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ;
«Σας παρουσιάζω την κόρη μου. Τελείωσε το πανεπιστήμιο Wharton, ήταν μια καταπληκτική φοιτήτρια, τώρα δουλεύει μαζί μου γιατί κάνει θαυμάσια δουλειά. Θα είναι τα μάτια μου και τα αυτιά μου. Καλή τύχη»!
Ηταν 6 Μαρτίου 2006, όταν η Ιβάνκα Τραμπ έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο ριάλιτι «The Apprentice », που παρουσίαζε ο πατέρας της. Η εκπομπή επιλέγει υποψήφιους για να εργαστούν στην Trump Organization, την οικογενειακή αυτοκρατορία ακινήτων. Η Ιβάνκα είχε πρωτοεμφανιστεί για να δώσει μια νέα πνοή στην εκπομπή. Είχε ακόμη στρογγυλά μάγουλα, τα μαλλιά πιο κοντά. Αλλά άφησε άφωνο το κοινό με το ύφος της, με το γκρι ταγιέρ της και το στιλ του τηλεοπτικού «κριτή».
(Η Ιβάνκα σε ηλικία 9 ετών, με τσάντα Chanel και κοσμήματα 19χρονης, στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης, με τον πατέρα της):

Αυτή την εκπομπή παρακολουθούν πάνω από 10 εκατομμύρια τηλεθεατές. Χιλιάδες μητέρες οικογενειών γράφουν στην Ιβάνκα για να την ευχαριστήσουν που έγινε «ένα παράδειγμα προς μίμηση». Δέκα χρόνια αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κάνει λεπτό χωρίς την κόρη του, σε σημείο που θα την πάρει μαζί του στον Λευκό Οίκο. Αρχικά η Ιβάνκα είχε σχεδιάσει να μείνει στην Νέα Υόρκη για να συνεχίσει να διοικεί με τα αδέλφια της την οικογενειακή επιχείρηση-κολοσσό, αλλά τώρα θα μετακομίσει στην Ουάσινγκτον, μαζί με τον σύζυγο και τα τρία τους παιδιά, για να είναι με τον πατέρα της. «Η πραγματική Πρώτη Κυρία θα είναι αυτή», λένε από καιρό στην Ουάσινγκτον.
(Η Ιβάνκα σε ηλικία 15 ετών, μια νεοϋοερκέζα όπως όλες οι άλλες, φωνάζει ταξί):

Ολοι το ξέρουν, ο Τραμπ έχει αδυναμία στην κόρη του. Της έχει δώσει περισσότερα από όσα έδωσε στα αδέλφια της Don Jr. και Eric ή στην ετεροθαλή αδελφή της, Tiffany. Από τότε που ήταν μικρή, τα εγκατέλειπε όλα για χάρη της. Σε ηλικία 7 ετών, την παίρνει μαζί του σε έναν αγώνα μποξ, στο Atlantic City, όπου κατέχει πολλά καζίνα. Παλεύουν ο Mike Tyson εναντίον του Michael Spinks, πρωταθλητής κόσμου. Ο Tyson σε ενάμιση λεπτό ρίχνει νοκ άουτ τον αντίπαλό του. Το κοινό, το οποίο πλήρωσε ακριβά για να απολαύσει τον αγώνα, γίνεται έξαλλο και ζητάει τα λεφτά του πίσω. Τότε, ο Ντόναλντ Τραμπ ανεβαίνει στο ριγκ και κατορθώνει να ηρεμήσει τον κόσμο. Αυτή η στιγμή έμεινε χαραγμένη στην μνήμη όλων αλλά κυρίως στη μνήμη της Ιβάνκα.
«Θυμάμαι ότι τον βρήκα κομψό, θαρραλέο, χαρισματικό. Ηταν πραγματικά δυστυχισμένος γιατί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι’αυτούς τους ανθρώπους, εργάτες που ήρθαν από μακριά για να δουν τον αγώνα».
(Η Ιβάνκα κάνει τα πρώτα βήματα ως μοντέλο, σε ηλικία 19 ετών):

Η Ιβάνκα έμαθε από τότε ότι πρέπει να κάνει σαν τον μπαμπά της. Αφήνει τις κούκλες στο ντουλάπι και παίζει με τα λέγκο μέσα στο γραφείο του Τραμπ, στον 26ο όροφο του πύργου του. Πολύ νωρίς ανακαλύπτει ότι έχει ταλέντο στην επιχείρηση ακινήτων. Σε ηλικία που τα κορίτσια μιλούν για αγόρια και ρούχα, η Ιβάνκα Τραμπ μιλάει για «σχέδια και φορολογικές ενστάσεις». Σε ηλικία 15 ετών ξέρει να ανεβαίνει σε μπουλντόζα.
Το δωμάτιό της βρισκόταν στον 68ο όροφο του πύργου, στην καρδιά του Μανχάτταν, και από εκεί, όπως έχει δηλώσει, μαθαίνει την ιστορία των κτιρίων, το όνομα των κατοίκων και τις τιμές που έχουν πληρώσει. «Ετσι όπως τα έβλεπα από ψηλά, αυτά τα κτίρια έμοιαζαν με παιχνίδια», έχει πει.

Ηταν ακόμη νεαρή, όταν ο Τραμπ εγκατέλειψε το σπιτικό τους για να πάει να ζήσει με την Marla Maples. Η Ιβάνκα έμαθε καθ’οδόν προς το σχολείο ότι οι γονείς της χώρισαν, σε εξώφυλλο της «Daily News ». Αλλά τον συγχωρεί, γιατί ο Τραμπ ήρθε να εγκατασταθεί τελικά μερικά πατώματα κάτω από το σπιτικό τους. Η Ιβάνκα τον βλέπει πριν και μετά το σχολείο. Κάποια στιγμή την στέλνει σε ένα ιδιωτικό οικοτροφείο στο Κονέκτικατ, αλλά δεν χάνουν επαφή.
Στην Barbara Walters, σε μια από τις διασημότερες παρουσιάστριες των ΗΠΑ, η Ιβάνκα Τραμπ έχει δηλώσει ότι ήθελε πάντα να γίνει αστέρι στον χώρο των ακινήτων. Στο μεταξύ, κερδίζει το χαρτζηλίκι της κάνοντας το μοντέλο.
Ηταν 24 ετών όταν ο Τραμπ την διόρισε «αντιπρόεδρο ανάπτυξης και αγορών ακινήτων» της Trump Organization. Εκείνη την εποχή η Ιβάνκα είναι οπαδός των Δημοκρατικών. Όπως ο πατέρας της, είναι εργασιομανής, φτάνει πρώτη στο γραφείο και φεύγει τελευταία. Δουλεύει 12 ώρες την ημέρα και δύο ώρες την Κυριακή. Η κόρη του αφεντικού δεν θέλει χάρες. «Είναι μια πραγματική Τραμπ, εξαιρετικά αφοσιωμένη στη δουλειά, πολύ απασχολημένη, αντίθετα με τις φίλες της εκατομμιούχες», έχει δηλώσει ο δημοσιογράφος Peter Davis, που την γνωρίζει πολλά χρόνια.
Η Ιβάνκα εφαρμόζει «την μέθοδο Τραμπ»: εμπιστοσύνη στον εαυτό μας ό,τι κι αν συμβεί, επιμονή, τεχνική στη διαπραγμάτευση. Ξέρει να απολύει κόσμο χωρίς πρόβλημα και δεν ξεχνάει ποτέ να διαφημίσει την εταιρεία της. Χρειάζεται θράσος, για να μην πούμε αλαζονεία να δημοσιεύσει κάποιος σε ηλικία 27 ετών την αυτοβιογραφία του «The Trump Card» (εκδ. Touchstone), έναν οδηγό για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Ένα βιβλίο που θα μπορούσε να είχε τίτλο «Ο μπαμπάς μου, αυτός ο ήρωας».

Η Ιβάνκα πρόσεχε πάντα την δημόσια εικόνα της. Ποτέ δεν έχει εμφανιστεί μεθυσμένη ή σε κακή κατάσταση. Είναι τυπική, μεθοδική και οργανωμένη.
Πολλοί παλιοί φίλοι της που πίστευαν ότι ανήκει στο Δημοκρατικό κόμμα αναρωτήθηκαν πώς μπόρεσε να στηρίξει τον πατέρα της στην προεκλογική του εκστρατεία τόσο πολύ. Αλλά η Ιβάνκα Τραμπ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και όλα είναι υπολογισμένα. Παντρεύτηκε έναν πολύ πλούσιο έμπορο ακινήτων, τον Jared Kushner, από έρωτα, και ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό για χάρη του.

Το στιλ της υπήρξε ένα τεράστιο ατού για τον Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Εγκυος επτά μηνών έκανε τον γύρο των ΗΠΑ, έσφιγγε χέρια μέσα στο κρύο, άψογη σαν να είχε βγει από τηλεοπτικό στούντιο. Δεν παρέλειψε βέβαια να βάλει και δικά της θέματα στο πρόγραμμά του, όπως η κλιματική αλλαγή ώστε να απαλύνει την εικόνα του.

Στην Ουάσινγκτον προβλέπουν ότι με τον σύζυγό της θα καταλάβει το γραφείο στην δυτική πτέρυγα, στο επίκεντρο της εξουσίας και θα ασκεί τεράστια επιρροή στον νέο πρόεδρο. Πολλοί βλέπουν στην Ιβάνκα Τραμπ μια μελλοντική πολιτικό. Κάποιοι περιμένουν να παρακολουθήσουν την αναπόφευκτη σαπουνόπερα, με ντεκόρ τον Λευκό Οίκο, μεταξύ της Μελάνια και της Ιβάνκα Τραμπ. Η πραγματική Πρώτη Κυρία θα μείνει προς το παρόν στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθεί τη σχολική χρονιά του γιού της Μπαρόν, 10 ετών, ως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. «Ανάμεσα στην Μελάνια και στην Ιβάνκα θα υπάρξουν εντάσεις», αναφέρουν ήδη πηγές στην Ουάσινγκτον. Ιβάνκα εναντίον Μελάνια, το ματς τώρα αρχίζει.
Oσο για την Ιβάνκα είναι έτοιμη: οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν θα έχει πια με την Μελάνια Τραμπ ούτε διαφορά στήθους!


iefimerida.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου