ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Δεν θα πιστέψετε πόσων ετών είναι αυτό το κουνελάκι του Playboy




Στην Φλόριντα, στην παραλία των επωνύμων και πλουσίων St. Barts βρέθηκε το
διάσημο μοντέλο Victoria Silvstedt  και εντυπωσίασε με τις εκπληκτικές καμπύλες της και το απίστευτα γυμνασμένο σώμα της.


Το πρώην κουνελάκι που έγινε διάσημο από τα σέξι εξώφυλλα στο περιοδικό Playboy είναι σήμερα 42 ετών, αλλά η σιλουέτα της δείχνει πολύ νεανική. Δείτε την στις 18 Ιανουαρίου, στην παραλία της Φλόριντα:



Το διάσημο μοντέλο διατηρεί το σφριγηλό της σώμα με σκληρή γυμναστική και προσεκτική δίαιτα:
Το μοντέλο από τη Σουηδία ανεβάζει τις περισσότερες στιγμές της στο Instagram στο οποίο έχει 300,000 followers. Γεννήθηκε σε μια οικογένεια με πέντε παιδιά στο Bollnäs και έγινε γνωστή όταν συμμετείχε σε καλλιστεία ομορφιάς. Εγινε διάσημη τηλεπαρουσιάστρια σε σόου όπως τα Candid Camera στο CBS, Eurotrash στο Channel 4, Wild On! στο E!, Project Catwalk, Sport by Victoria στο Eurosport. Εγινε διαβόητη όταν άρχισε να ποζάρει για το Playboy.
Σύμφωνα με το φινλανδικό περιοδικό Keskisuomalainen, η Silvstedt κερδίζει εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο με τη δουλειά της στο μόντελινγκ, την τηλεόραση και την διαφήμιση πολλών brands και προϊόντων. Μιλάει 4 γλώσσες, έχει δικό της μπλογκ για τις δραστηριότητές της.


Πρώην επαγγελματίας σκιέρ, η σκανδιναβή αθλήτρια είχε σοβαρό ατύχημα που της απαγόρευσε να συνεχίσει. «Τότε έκανα πολλές δουλίτσες, από καθαρίστρια σε ξενοδοχείο, ως να πουλάω εισιτήρια για άλογα στον ιππόδρομο, να σερβίρω σε μπαρ. Μου ήταν αδύνατο να ζήσω στο κλίμα της Σουηδίας, καλυμμένη με γάντια από το κρύο. Επέλεξα λοιπόν την ελευθερία και εγκατέλειψα τη χώρα μου σε ηλικία 17 ετών, μακριά από το στιλ μετρό-δουλειά-ύπνο», έχει δηλώσει στο TV Mag.



iefimerida.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα