ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Πόσο σκληρή! 22χρονη έκλεψε αυτοκίνητο, παρέσυρε άλλα 22 οχήματα και έριξε μπουνιά σε αστυνομικό!


Μια 22χρονη φοιτήτρια του ΤΕΙ Αθήνας και ενώ βρισκόταν σε
κατάσταση αμόκ, πραγματοποίησε τρελή πορεία με κλεμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Καλαμάτας προκαλώντας ζημιές σε τουλάχιστον 22 αμάξια.
KALAMATA1
Η νεαρή κοπέλα αρχικά μπήκε σε ένα αυτοκίνητο αγνώστου και όταν αυτός βγήκε για να την απομακρύνει εκείνη έκλεισε τις ασφάλειες και ξεκίνησε την τρελή της πορεία.
«Μετά τα φανάρια το αυτοκίνητο ανέβηκε δεξιά στον ποδηλατόδρομο και στην παλιά Αστυνομία έχασε τον προφυλακτήρα και κάποιο άλλο κομμάτι. Στη συνέχεια κατέβηκε στο δρόμο με μεγάλη, ασυνήθιστη ταχύτητα, με τον κόσμο να μην πίστευε αυτό που έβλεπε. Αφού δε χωρούσε στο δρόμο από τα αυτοκίνητα που κατέβαιναν στην Αριστομένους, τα προσπέρασε από δεξιά στο εργοτάξιο της ανάπλασης, παρασέρνοντας τις σιδερένιες βέργες και τα πλαστικά της προστατευτικής περίφραξης. Μετά τη Βασ. Κωνσταντίνου άρχισε ξανά να χτυπάει σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο ύψος της Αριστοτέλους χτύπησε ένα σταθμευμένο αγροτικό, ένα βανάκι Μερσεντές που ήταν σε κίνηση και συνέχισε από δεξιά.»
Η ξέφρενη πορεία σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο σφήνωσε. Η κοπέλα που ήταν εκτός ελέγχου αντιστάθηκε σε αστυνομικό με πολιτικά που έσπευσε να βοηθήσει και του έριξε μια μπουνιά. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας ενώ είναι άγνωστο τι ακριβώς είχε συμβεί στην κοπέλα.

instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου