Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Η αληθινή ιστορία του κοριτσιού που γέννησε στα 5 του ένα αγοράκι!
Οταν η κοιλιά της μικρής Λίνα Μεντίνα άρχισε να
φουσκώνει κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ποια θα ήταν η κατάληξη.
Με μια πρώτη ματιά, οι γιατροί ήταν σίγουροι ότι πρόκειται περί όγκου. Ομως οι εξετάσεις της μικρής άφησαν άφωνους τους πάντες.


Στα 5 της χρόνια η Λίνα Μεντίνα ήταν έγκυος. Λίγες εβδομάδες μετά την εξέταση η Λίνα Μεντίνα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. 80 χρόνια μετά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του New York Post την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, είναι ακόμα η νεότερη σε ηλικία γυναίκα που έγινε μητέρα. Γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό των Ανδεων του Περού, από μια φτωχή οικογένεια το 1933. Τον Μάιο του 1939 η μικρή Λίνα γέννησε με καισαρική τομή, λόγω της μικρής της λεκάνης. Το βάρος του νεογέννητου, 2.700 γραμμάρια. Το όνομα του παιδιού Gerardo και μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι η Λίνα ήταν αδελφή του. Στα 10 του έμαθε την αλήθεια για την ταυτότητα της μητέρας του.


Η «πρώιμη ήβη» του μικρού κοριτσιού ήταν εκείνη που το ωρίμασε σωματικά και σεξουαλικά. Η Λίνα είχε έμμηνο ρύση από τα 2 της χρόνια και μέχρι τα 4 η ανάπτυξή της είχε ολοκληρωθεί.


Ο πατέρας της μικρής συνελήφθη από τις αρχές και κατηγορήθηκε για τον βιασμό της κόρης του. Ωστόσο αθωώθηκε λόγω του ότι δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία.


Η Λίνα Μεντίνα, δεν δέχτηκε να μιλήσει ποτέ και σε κανέναν για την ιστορία αυτή η οποία της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Οπως δεν θέλησε να αποκαλύψει ποτέ την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού που η ίδια έφερε στον κόσμο σε ηλικία πέντε ετών.


Το 1970 η Λίνα Μεντίνα παντρεύτηκε και απέκτησε με τον σύζυγό της ένα ακόμη αγοράκι. 


Η Περουβιανή, η ιστορία της οποίας είναι μοναδική στα ιατρικά χρονικά ζει ακόμη αρνούμενη να μιλήσει για την ιστορία. Ο γιος της Gerardo πέθανε όταν ήταν σε ηλικία 40 ετών από ένα αυτοάνοσο νόσημα στα κόκαλα...

Πηγή φωτογραφίας: viralportal.net
Πηγή φωτογραφίας: viralportal.net
Πηγή φωτογραφίας: viralportal.net
Πηγή φωτογραφίας: unbelievable-facts.com


bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα