ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ζευγάρι υιοθετεί νεογέννητο παιδί αλλά μόλις ο πατέρας κοιτάει προσεκτικά την φυσική του μητέρα, καταλαβαίνει πως την έχει ξαναδεί!


Ο Walt Manis μεγάλωσε σε μια φάρμα στο Arkansas και αυτό που
πραγματικά του άρεσε να κάνει σαν παιδί ήταν να μιλάει στο Θεό καθώς εξερευνούσε τη φύση. Μια μέρα ο Θεός τον άφησε να ρίξει μια ματιά στο μέλλον του και ο Walt είδε πως θα είχε μια κόρη που θα την έλεγαν Chloe. Ο Walt δεν ξέχασε ποτέ το όραμά του.
Όταν μεγάλωσε, παντρεύτηκε την Annie. Γνωρίζονταν από παιδιά και εκείνη ήθελε όσο τίποτα στον κόσμο να κάνει ένα παιδί. Του είπε επίσης ότι αν ποτέ έκαναν παιδί και ήταν κορίτσι, θα ήθελε να το ονομάσουν Chloe. Έτσι ο Walt της μίλησε για το όραμά του.
Ο έγγαμος βίος ήταν ονειρικός και το ζευγάρι ήθελε όσο τίποτα να αποκτήσει παιδιά. Προσπάθησαν χρόνια αλλά δεν τα κατάφερναν για λόγους υγείας. Αυτό τους προκάλεσε πολλά προβλήματα στη σχέση τους, τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Θεό. Αλλά κάποια στιγμή το ζευγάρι αποφάσισε να στραφεί στην υιοθεσία.
Ο Walt δεν είχε ξετρελαθεί με την ιδέα, αλλά συμφώνησε με τη γυναίκα του κι όταν βρήκαν μια έγκυο γυναίκα που θα έδινε το παιδί της για υιοθεσία ήταν πολύ χαρούμενοι. Μπορεί να μην ήταν το φυσικό τους παιδί, αλλά θα το έπαιρναν στην αγκαλιά τους. Η έγκυος γυναίκα θέλησε να γνωρίσει τους γονείς που θα αναλάμβαναν το παιδί της και έτσι το ζευγάρι ξεκίνησε για να τη συναντήσει.
2d0f802ecbfc81fe7ac380ac629824ab.jpg
Όταν τη γνώρισαν, όποια αμφιβολία και να είχε ο Walt εξαφανίστηκε γιατί η γυναίκα ήταν ακριβώς ίδια με το κορίτσι στο όραμά του όταν ήταν παιδί. Η ίδια η μητέρα ήθελε να ονομαστεί το παιδί της Chloe και το δήλωσε στο ζευγάρι που συγκινήθηκε ακόμα περισσότερο. Ο Θεός φαίνεται να είχε προβλέψει για όλα, ώστε να εκπληρωθεί το όραμα εκείνο…
Υιοθέτησαν άλλο ένα κοριτσάκι που το ονόμασαν Naomi. 
d8ba82b2cd3a00ea3e2fdc16932b09c7.jpg
Η ιστορία του ζευγαριού δίνει κουράγιο, ελπίδα και πίστη σε όλα τα ζευγάρια που περνάνε από παρόμοιες καταστάσεις, αλλά υπενθυμίζει και στους υπόλοιπους ότι η πίστη μας πρέπει να μας συντροφεύει σε όλη μας τη ζωή.
instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου