ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Βόλεϊ ΕΣΠΕΜ: Μία ήττα και μία νίκη ο απολογισμός του Αστέρα το Σαββατοκύριακο..

Μια νίκη σε δύο παιχνίδια ήταν ο
απολογισμός των τμημάτων της Ακαδημίας Βόλεϊ του Αστέρα Γρεβενών, για τα παιχνίδια του Σαββάτου και της Κυριακής, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ε.σ.πε.μ.




Η ομάδα των Κορασίδων δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Πάνθηρα Κοζάνης. Το ματς ήταν συναρπαστικό με έντονη εναλλαγή συναισθημάτων. Η ομάδα του Αστέρα αν και βρέθηκε μπροστά σε κρίσιμα σημεία, στα δύο πρώτα σετ, δεν στάθηκε τυχερή για να κατακτήσει κάτι από αυτά. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Πάνθηρα, υπήρξε πιο αποτελεσματική και συνεπώς κέρδισε το παιχνίδι.
Πολλά παράπονα από το σπουδαίο κατά τα άλλα παιχνίδι, που διεξήχθη στο γυμναστήριο του Αγίου Γεωργίου στην Κοζάνη, έχει η ομάδα του Αστέρα από τον διαιτητή που δεν ενέπνεε σιγουριά στις αποφάσεις του.

Η ομάδα των Παγκορασίδων επικράτησε τον Αριστοτέλη, στο κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας. Τα αστέρια πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πανηγύρισαν μια άνετη νίκη με 3-0 σετ, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το επόμενο παιχνίδι των ΠΚ είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του δ.α.κ. Γρεβενών στις 12:00 με την Καστοριά, ενώ οι Κορασίδες έχουν ρεπό.
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες του Αστέρα για την θαυμάσια προσπάθεια.
Το μέλλον μας ανήκει

Αστέρας Γρεβενών


loading...


1 σχόλιο:

  1. Εχει και αλλη ομαδα στα γρεβενα νομιζω ,,,γιατι δεν το αναφερεις ,,ομορφη διμοσιογραφεια που κανης ,,,αν τολμας γραψε και για το Φαγωμα τις ΔΕΗ,,,Η ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥς ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ,,ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή