Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Φρίκη!Τον πέταξαν στον ποταμό Μόρνο αφού τον έδεσαν με σύρμα και τον έκλεισαν σε τσουβάλι!Πόσο μίσος μπορεί να έχει ένας άνθρωπος μέσα του για να
κάνει τόσο κακό! Ένα άτυχο σκυλί βρέθηκε δεμένο μέσα στον ποταμό Μόρνο. Τα πόδια του σκύλου ήταν δεμένα με σύρμα ενώ παράλληλα τον είχαν δέσει με σκοινί στις καλαμιές μάλιστα σε σημείο που το νερό του ποταμού είχε μεγάλη ορμή.


Ο σκυλάκος εντοπίστηκε στις 29 Ιανουαρίου και γλύτωσε από βέβαιο πνιγμό χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Γιώτας Παγκράτη που είναι μέλος του συλλόγου «Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου», η οποία με τη βοήθεια δύο περαστικών και ενός πυροσβέστη, κατάφερε να απεγκλωβίσει το ζώο που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και να το μεταφέρει στο κτηνιατρείο.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποθερμία και ότι πάσχει από τη νόσο Διροφιλαρίωση ή όπως είναι πιο διαδεδομένη «Το σκουλήκι της καρδιάς».
Ο Ρίβερ, όπως ονομάστηκε νοσηλεύεται ακόμα ενώ φοβάται τους ανθρώπους. Η φιλοζωική επικήρυξε το δράστη και καλεί όποιον μπορεί να προσφέρει το φάρμακο Vibramycin να αφήσει μήνυμα στη Σελίδα του στο facebook.


instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα