Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Μια τρελή τρελή οικογένεια: Δεν φαντάζεστε πόσοι συγγενείς χώρεσαν σ’ αυτή την οικογενειακή φωτογραφίαΟι οικογενειακές συγκεντρώσεις είναι, για πολλούς από εμάς, μια
αγχωτική διαδικασία, ειδικά όταν αναγκαζόμαστε να περάσουμε αρκετές ώρες με άτομα που είτε έχουμε χρόνια να δούμε, είτε βλέπουμε συχνότερα απ’ ό,τι θα θέλαμε.


Φανταστείτε λοιπόν πώς θα ένιωσαν τα 500 και πλέον μέλη μιας κινεζικής φαμίλιας, τα οποία συγκεντρώθηκαν πρόσφατα για να βγάλουν πιθανώς την… πιο επική οικογενειακή φωτογραφία όλων των εποχών.


Η φωτογραφία που έγινε – εύλογα – viral ελήφθη με drone, αφού ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να χωρέσουν στο πλάνο και τα 500 μέλη της οικογένειας Ρεν.


Στο βίντεο και τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε μικρούς και μεγάλους να ποζάρει με φόντο τους βραχώδεις σχηματισμούς από βασάλτη, για τους οποίους είναι διάσημο το χωριό όπου εντοπίζονται οι ρίζες της «δυναστείας».

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το εγχείρημα της οικογενειακής φωτογραφίας είναι κάτι που σχεδίαζαν οι Ρεν εδώ και δύο χρόνια, και χρειάστηκε εξαιρετικά καλός συντονισμός ώστε να γίνει τελικά πραγματικότητα.


instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου