Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Ψήφισμα του Δήμου Γρεβενών για τα νέα διόδιαΤο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας δέκα νέων σταθμών διοδίων από την εταιρεία Εγνατία Οδό Α.Ε.,


1. Διαμαρτύρεται προς την Κυβέρνηση για την υλοποίηση της απόφασης , των προηγούμενων κυβερνήσεων, της δημιουργίας δέκα επιπλέον σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό και στους κάθετους άξονες κυρίως δε για τον σταθμό στο Βενέτικο ποταμό.


Θεωρούμε ότι θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους εργαζομένους που τη χρησιμοποιούν καθημερινά από και προς Γρεβενά και Καστοριά. Επίσης θα επιβαρύνει με τα μεταφορικά επιπλέον τις τιμές των προϊόντων. Πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ένα πρόσθετο λόγο περαιτέρω οικονομικής και τουριστικής υποβάθμισης της περιοχής, που διαθέτει φυσικό πλούτο.
2.Ζητούμε από την κυβέρνηση να πιέσει την εταιρεία Εγνατία Οδό Α.Ε. για να ακυρώσει την προκήρυξη του διαγωνισμού.
3. Από τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής να παλέψουν ενάντια στη δημιουργία νέων διοδίων.
4. Την κατάργηση όλων των διοδίων αφού οι δρόμοι κατασκευάστηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού που πληρώνει έτσι και αλλιώς υπέρογκους φόρους στα καύσιμα και στα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας.
5. Εξουσιοδοτεί την Δημοτική Αρχή να το κοινοποιήσει σε όλους τους αρμόδιους.
6. Να αποσταλεί στην ΚΕΔΕ ώστε να υπάρξει συντονισμός όλων των Δήμων προς την κατεύθυνση αυτή.loading...


2 σχόλια:

  1. Σωστό και ωραίο το ψήφισμα. Τι θα γίνει όμως αν μας τα βάλουν τα διόδια ; θα υποβάλουν οι δήμαρχοι, οι αντιπεριφερειάρχες και οι βουλευτές τις παραιτήσεις τους ; εεεε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, βεβαια. Ο Δημαρχος Γρεβενων το υποσχεται καθε χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή