ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Αποφάσισε να δώσει ένα μάθημα σε μια ενοχλητική επιβάτη στο αεροδρόμιο. Δεν περίμενε όμως πως θα κατέληγε κάπως έτσι…!




Το να ταξιδεύεις με αεροπλάνο μπορεί να είναι
πολύ κουραστικό ειδικά αν έχεις να κάνει μεγάλο ταξίδι. Επομένως το τελευταίο που θες είναι να έχεις δίπλα σου έναν ενοχλητικό συνεπιβάτη.

Ο κωμικός Steve Hofstetter βρισκόταν στο αεροδρόμιο LAX προκειμένου να ταξιδέψει στο Τόκιο όταν αποφάσισε να δώσει ένα μάθημα σε μια πολύ αγενή κυρία και χωρίς ίχνος τρόπων. Η κυρία ταξίδευε με το σκύλο της, τον οποίο όχι μόνο άφησε να κάνει την ανάγκη του στη μέση του αεροδρομίου αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο να τα μαζέψει. Φυσικά οι άλλοι επιβάτες της έκαναν παρατήρησε υποδεικνύοντας της πως είχε υποχρέωση να τα μαζέψει. Εκείνη τους αγνόησε και απάντησε μόνο πως υπάρχουν υπάλληλοι στο αεροδρόμιο για αυτή τη δουλειά.



Η ενοχλητική της δραστηριότητα δεν σταμάτησε εκεί φυσικά. Επειδή η γυναίκα προφανώς δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτα άλλο πέρα από τον εγωιστικό εαυτό της, καθώς περίμενε άκουγε μουσική από το κινητό της από τα ηχεία του, ούτε λόγος για ακουστικά. Επιπλέον ο σκύλος της γάβγιζε σαν τρελός κάθε φορά που κάποιος περνούσε από δίπλα της.

Έτσι όταν o Hofstetter είδε πως θα ταξίδευε με αυτή τη γυναίκα στην ίδια πτήση αποφάσισε να της δώσει ένα μάθημα!



Κάθισε δίπλα της και την ρώτησε αν πετάει για Λονδίνο. Εκείνη φοβερά ενοχλημένη του απάντησε όχι πως πετάει για Τόκιο και εκείνος της είπε πως πρέπει να βιαστεί τότε γιατί η πτήση της είχε μεταφερθεί σε άλλη πύλη.



Το μόνο που ήθελε ήταν να της δώσει ένα λεπτό πανικού για όσα είχε κάνει εκείνη όμως ήταν τόσο επικεντρωμένη στον εαυτό της που δεν πρόσεξε πως ο πίνακας στη πύλη τους έγραφε Τόκιο ούτε πως η πλειοψηφία των επιβατών ήταν Ιάπωνες. Ο Hofstetter λέει πως δεν ήθελε η γυναίκα να χάσει την πτήση της αλλά δεν την είδε να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο ούτε άκουσε το σκύλο της. Της έδωσε όμως ένα καλό μάθημα!








instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου