ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Τέσσερις από τις πιο ακριβές σουίτες ελληνικών ξενοδοχείων - Greekguide.com

Πολυτέλεια και χλιδή σε όλο της το μεγαλείο
Απολαύστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με πολυτέλεια και χλιδή που ξεχειλίζουν



Όσο αισιόδοξοι και να είμαστε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επισκεφτούμε ποτέ τις σουίτες- βίλες των ξενοδοχείων που ακολουθούν. Πρόκειται για κάποιες από τις πιο ακριβές της χώρας, που για να τις κλείσει κάποιος για τις διακοπές του (και σίγουρα όχι εμείς) θα πρέπει να βάλει το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη του, καθώς το κόστος τους φτάνει σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, το οφθαλμόλουτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, κι αυτό μπορούμε να το απολαύσουμε μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί. Όταν, λοιπόν, η πολυτέλεια και η χλιδή κάνουν... πάρτι, τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω!

Royal Villa, Grand Resort Lagonissi, Αθήνα


Το Grand Resort Lagonissi αποτελεί έναν παραθαλάσσιο παράδεισο 5* σε μία κατάφυτη χερσόνησο 290 στρεμμάτων στο Λαγονήσι, ανατρέπει τα καθιερωμένα στη διαμονή και προσφέρει, δίχως υπερβολή, μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής. Το γαλάζιο του ουρανού, το μπλε των κρυστάλλινων νερών της θάλασσας και το πράσινο της φύσης ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα υπέροχο resort 5* που γίνεται ένα με το φυσικό του περιβάλλον και προκαλεί για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Το Grand Resort Lagonissi μοιάζει να φτιάχτηκε για να μας κάνει να πιστέψουμε στα όνειρα. Διαθέτει τεράστια ποικιλία σε πολυτελή δωμάτια, όλα πάνω στη θάλασσα, bungalows με ιδιωτικές πισίνες, σουίτες με γυμναστήριο και βίλες με ιδιωτικούς χώρους μασάζ. H διακόσμηση, σε γενικές γραμμές, είναι μίνιμαλ και κομψή με ιδιαίτερη αγάπη στο λευκό, δημιουργώντας ένα έντονο συναίσθημα ελευθερίας.

Η απομονωμένη Royal Villa αντιπροσωπεύει 100% την φιλοσοφία του resort και είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει το μέγιστο της πολυτέλειας που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης της στο έπακρο, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς της χώρους. Όλες οι απολαύσεις της ζωής προσφέρονται απλόσχερα στους προσκεκλημένους της βίλας, οι οποίοι βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να απολαύσουν μια διαμονή υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών στους προσεγμένους μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και άρτια εξοπλισμένους χώρους της.

Η βίλα αποτελείται, λοιπόν, από δύο άνετα και ευρύχωρα υπνοδωμάτια, καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία, χώρο γραφείου, πλήρως επανδρωμένη κουζίνα και εξωτερικές εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Στις ανέσεις που την κάνουν να ξεχωρίζει και να φιγουράρει πρώτη στη λίστα των καλεσμένων της η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, το εξοπλισμένο γυμναστήριο με ατμόλουτρο, ο ιδιωτικός χώρος για μασάζ, καθώς και το ξεχωριστό δωμάτιο για τον butler με δική του είσοδο και μπάνιο. Στα συν το γεγονός ότι ιδιωτικό μονοπάτι σας οδηγεί στην παραλία. Η τιμή της; Δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μία διανυκτέρευση!
Πληροφορίες
40o χλμ. λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι, τηλ. 22910 76000, www.lagonissiresort.gr

Methoni Royal Villa, Costa Navarino, Μεσσηνία


Σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, στον κόλπο του Ναβαρίνου στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, εντοπίζεται ο διεθνής ποιοτικός τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών που ακούει στο όνομα Costa Navarino. Το Costa Navarino δεν υπόσχεται μόνο αλλά κάνει πραγματικότητα τις πιο ονειρεμένες και παραμυθένιες διακοπές που έχετε ποτέ φανταστεί, σε κάποιο από τα δύο πολυτελή resort The Romanos και The Westin Resort.

Διακεκριμένο σε διεθνείς θεσμούς όπως τα βραβεία Conde Nast Traveller Readers Travel Awards 2013, 2012, 2011, αποτελεί ιδανική επιλογή για το μήνα του μέλιτος ή τη διοργάνωση του γάμου σας, καθώς σας υποδέχεται σε ένα ειδυλλιακό παραθαλάσσιο σκηνικό. Εκτός από απολαυστική εμπειρία διαμονής, προσφέρει, ωστόσο, πληθώρα επιλογών για να γεμίσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας όπως να παίξετε γκολφ σε κάποιο από τα δύο signature γήπεδα γκολφ στην Ελλάδα, να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Μεσσηνίας με διάφορες δραστηριότητες και αθλήματα ακόμη και να αναζωογονηθείτε πλήρως με τις θεραπείες του ατμοσφαιρικού Anazoe Spa.

Το The Romanos, a Luxury Collection Resort είναι ένα ξενοδοχείο 5* που περιβάλλεται από κατάφυτους ελαιώνες, προσφέρει μαγευτική θέα στο Ιόνιο και χαρακτηρίζεται για την αυθεντική πολυτέλειά του. Τα δωμάτια και οι σουίτες του με το διακριτικό και φιλόξενο περιβάλλον, κυμαίνονται από 43 έως 192 τ.μ. με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης.

Η επιβλητική Royal Villa Methoni απλώνεται σε μια έκταση 630 τ.μ. και υπόσχεται να μετατρέψει την διαμονή σας σε αυτή, από όνειρο σε πραγματικότητα! Η διακριτική πολυτέλεια χαρακτηρίζει όλους τους χώρους της, οι οποίοι προσφέρουν απαράμιλλη θέα και απόλυτη ιδιωτικότητα. Στο δυναμικό της βίλας συγκαταλέγονται τρία υπνοδωμάτια με μεγάλες τζαμαρίες που επιτρέπουν το άπλετο φως του ήλιο να φωτίζει τους χώρους της και βεράντες για να απολαμβάνετε στο έπακρο την θέα στο Ιόνιο που απλώνεται μπροστά σας. Η ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σημεία της βίλας, η οποία στο άκρο της μοιάζει να γίνεται ένα με το νερό της θάλασσας. Η τιμή της αγγίζει τα €27.555/ βραδιά!
Πληροφορίες
Navarino Dunes Costa Navarino, Μεσσηνία, τηλ. 27230 96000, www.romanoscostanavarino.com


Grand Majestic Villa, Myconian Utopia Resort, Μύκονος


Όχι δεν ονειρεύεστε, απλώς ζείτε την πραγματικότητα στο πιο ουτοπικό μέρος της Μυκόνου. Το Myconian Utopia Resort, στην Ελιά, δημιουργήθηκε με σκοπό να αποπλανήσει όλες τις αισθήσεις σας και να είστε σίγουροι ότι το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Με έμφαση κυρίως στα φυσικά υλικά και τις πολυτελείς ανέσεις, οι εσωτερικοί του χώροι θα γίνουν το προσωπικό σας ησυχαστήριο, σε ένα νησί που ξέρει να ζει στους πιο έντονους ρυθμούς.

Για όλους εκείνους που επιθυμούν να χαλαρώσουν σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον, η Grand Majestic Villa –πραγματικό κόσμημα για το resort– δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει κάθε τους ανάγκη και επιθυμία. Με απαράμιλλη θέα στην κοσμοπολίτικη παραλία της Ελιάς και καταλαμβάνοντας 270 τ.μ. (σε δύο ορόφους) μπορεί να φιλοξενήσει έως και 13 ενήλικες. Στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκονται οι δύο master κρεβατοκάμαρες, το σαλόνι, η κουζίνα με την τραπεζαρία, καθώς και πλήρως επιπλωμένος εξωτερικός χώρος με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για μπάρμεκιου. Στον επάνω επίπεδο βρίσκονται τρία επιπλέον άνετα δωμάτια. Η τιμή της αγγίζει τις €4.800/ βραδιά!
Πληροφορίες
Ελιά, Μύκονος, τηλ. 22890 76060, www.myconianutopia.gr

Grand Villa Waterfront, Elounda Beach Hotel & Villas, Ελούντα


Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυτελή ξενοδοχεία όχι μόνο της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Με αδιαμφισβήτητο ατού την προνομιακή τοποθεσία του δίπλα στη θάλασσα το Elounda Beach αποτελείται από πολυτελή δωμάτια, βίλες και σουίτες χωρισμένα σε επτά διαφορετικά clubs, που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες σας με τις ανέσεις και τις παροχές τους.

Από τις πιο ακριβοθώρητες επιλογές διαμονής η Grand Βίλα μπροστά στη θάλασσα, σε μία από τις δύο ιδιωτικές παραλίες του συγκροτήματος. Καταλαμβάνει μία έκταση 150 τ.μ. και προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μεραμπέλλου. Με την πολυτέλεια να επικρατεί διακριτικά σε όλους τους χώρους της, διαθέτει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με αυτόνομο έλεγχο θερμοκρασίας, η οποία θα γίνει ο προσωπικός σας παράδεισος στην περιοχή. Πρόκειται για ένα κομψό και πολυτελές καταφύγιο με ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία, δύο άνετα δωμάτια με βεστιάριο και δικό τους μπάνιο το καθένα, καθώς και εξωτερικό μεγάλο χώρο για χαλαρές και απολαυστικές στιγμές με θέα στη θάλασσα.

Στις επιπλέον ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρονται στη Grand Villa Waterfront θα βρείτε jacuzzi, ατμόλουτρο, τηλεόραση στο μπάνιο, υπηρεσία exclusive private jet και λιμουζίνας, σεφ για ιδιαίτερες εκδηλώσεις κ.α. Με εκπληκτική θέα απολαύστε ανέσεις και παροχές σαν… βασιλιάδες! Για όλα αυτά θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη καθώς η τιμή της ανέρχεται στα €7.030/ βραδιά!
Πληροφορίες
Ελούντα, Κρήτη, τηλ. 28410 63000, www.eloundabeach.gr


greekguide.com

loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου