ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Grevena TV || Λευτέρης Τζιόλας για το φυσικό αέριο και τα δίκτυα : "Τα Γρεβενά είναι ριγμένα" ... (εικόνες + video)




Από το αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών, ο πρώην Βουλευτής
(και υφυπουργός του ΠαΣοΚ) Λευτέρης Τζιόλας, με την ιδιότητα του Χημικού Μηχανικού, ανέπτυξε το θέμα: "Φυσικό αέριο, Ελλάδα και παγκόσμια εικόνα. Κοιτάσματα, Δίκτυα, Προκλήσεις και Ευκαιρίες" .

Παρόντες, το βράδυ της Τετάρτης (15-2), εκπρόσωπος της Εκκλησίας και πρώην συνάδελφος του ομιλητή, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών, Ευάγγελος Σημανδράκος, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Πέτρου, Χρήστος Τριγώνης και Μάνθος Αδάμος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Καναβός, ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών Τάκης Σιόβας, φίλοι, μηχανικοί και απλοί πολίτες που ενδιαφέρονται αλλά και ανησυχούν για την παρουσία των Γρεβενών, σε αυτό που λέγεται ενέργεια.

Προλογίζει ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης Σίμος Ζαγκανίκας.


Μέσα από την αναλυτική του παρουσίαση, ο Λευτέρης Τζιόλας, κατάφερε να δώσει στο πολυπληθές ακροατήριο, τα ερεθίσματα και τους προβληματισμούς για την συμμετοχή μας στον ενεργειακό χάρτη.


"Ο αγωγός ΤΑΡ, (δεν αναφέρεται ακόμα πουθενά), περνά από την Ελλάδα, και καταλήγει στη Ιταλία. Ποιά όμως είναι τα σημεία όπου θα υπάρξουν αναμονές; " ...


"Έχει κάποιος την εντολή, υπάρχει κάποιος που έχει αναλάβει, με σύμβαση και όχι σε επίπεδο καφενείου, να καταλήξει λέγοντας πως ανάμεσα από τα συγκεκριμένα σενάρια, τα Γρεβενά, θα μπορέσουν να εφαρμόσουν το συγκεκριμένο" ...

Διερωτήθηκε ακόμη:
"Γιατί η ΑΝΚΟ παντού; Υπήρξε διακήρυξη, υπήρξε διαγωνισμός; Υπάρχουν κι άλλοι που θα μπορούσαν να κάνουν μελέτες. Που είναι ο ανταγωνισμός;"

Αναφερόμενος στον Περιφερειάρχη Δυτ.Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη ανέφερε: "Να τον τιμάς τον άνθρωπο όταν καβαλικέψεις, για να τιμά και εκείνος σε, όταν θα ξεπεζέψεις", αφού τέσσερις φορές που επιχείρησε να τον συναντήσει, αυτό δεν κατέστη δυνατό..



Στην συνέχεια ακολούθησε διάλογος:


Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος, αναλύει το τι έκανε η Περιφέρεια για την Ενέργεια και για τον αγωγό ΤΑΡ, και ο Λευτέρης Τζιόλας ολοκληρώνει την παρουσίασή του:


Ο επίλογος από τον Διευθυντή Σίμο Ζαγκανίκα:



Δείτε εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου