Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Και πολύ άντεξε το Playboy -Το γυμνό επιστρέφει στις σελίδες του (εικόνα)Ενας χρόνος ήταν αρκετός για το Playboy, που επιστρέφει στην παραδοσιακή μορφή του,
με το γυμνό να επανέρχεται στις σελίδες του περιοδικού.Το Playboy το ανακοίνωσε αυτό, δίνοντας στη δημοσιότητα και το εξώφυλλο του επόμενου τεύχους, στο οποίο ποζάρει γυμνόστηθο μοντέλο και ο κεντρικός τίτλος είναι «Το γυμνό είναι φυσιολογικό».
«Είμαι ο πρώτος που θα παραδεχθεί ότι ήταν ξεπερασμένος ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζονταν η γύμνια στο περιοδικό. Ομως, η απόφαση να αφαιρεθεί τελείως ήταν ένα λάθος. Η γύμνια δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα, γιατί η γύμνια δεν είναι πρόβλημα. Σήμερα παίρνουμε πίσω την ταυτότητά μας και αποκαθιστούμε αυτό που είμαστε», έγραψε στο Twitter ο Κούπερ Χέφνερ.Ο γιος του ιδρυτή του περιοδικού, Χιου Χέφνερ, είχε αναλάβει επικεφαλής δημιουργικού τον περασμένο Οκτώβριο και σύμφωνα με δημοσιεύματα διαφωνούσε με την απόφαση περί γυμνού. Μία κίνηση που είχε γίνει προκειμένου το Playboy να προσελκύσει περισσότερους αναγνώστες και διαφημιστές.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου