ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Εγκυος για τρίτη φορά η Κέιτ Μίντλετον;



«Εγκυος η πριγκίπισσα Κέιτ. Το τρίτο μωρό μέσα στο Σεπτέμβριο». Αυτός είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού Star που κάνει τον γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Το περιοδικό αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει κάνει γνωστή την εγκυμοσύνη στα κοντινά του πρόσωπα και το Παλάτι αναμένεται να γνωστοποιήσει στο προσεχές διάστημα το χαρμόσυνο γεγονός. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Κέιτ είναι τριών μηνών, η κοιλιά της έχει ήδη να φαίνεται, η ίδια λάμπει από χαρά και δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του μωρού. Μάλιστα, σημειώνει ότι ο λόγος του ταξιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην Ελβετία ήταν ο εορτασμός του χαρμόσυνου γεγονότος.


«Ο Τζορτζ πλησίασε την προγιαγιά του και της εκμυστηρεύτηκε ότι έχει ένα μυστικό να της πει. «Η μαμά έχει μωρό στην κοιλιά της» (...) Η Κέιτ είναι γεμάτη ενέργεια, ο Γουίλιαμ είναι εκστασιασμένος» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το εκτενές ρεπορτάζ του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Star έρχεται να διαψεύσει το Gossip Cop που αναφέρει ότι το δημοσίευμα είναι αναληθές και δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο περιοδικό κάνει λόγο για τρίτη εγκυμοσύνη στο Παλάτι. Πριν από λίγους μήνες είχε κάνει λόγο και πάλι περί εγκυμοσύνης της Κέιτ και είχε αναφέρει ότι είναι «Τεσσάρων μηνών και περιμένει κορίτσι».





bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου