ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Πέτρος Κωστόπουλος: Πώς χώρισε ο Καρβέλας τη Βίσση


Στο πλατό του «Όλα Ξεκόλλα» βρέθηκε καλεσμένος ο
Πέτρος Κωστόπουλος το βράδυ της Τρίτης, μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε λόγω της συμμετοχής του στο Star Academy, αλλά και τα μυστικά του χωρισμού της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

«Ναι, κώλωσα στην ιδέα του Star Academy. Έφαγα ένα κραξιματάκι -έτσι, να περνάει η ώρα- αλλά όχι πολύ, τη γλίτωσα γιατί... το έφαγαν οι άλλοι», είπε στον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού.


Χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Καρβέλα «ροκ σταρ» και μιλώντας για την εκκεντρική του προσωπικότητα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον χωρισμό του ιδίου από την Άννα Βίσση, αποκαλύπτονται πως ήταν απόφαση του Νίκου να δοθεί ένα τέλος.

«Εκείνο που θυμάμαι για τους δυο τους είναι το πώς χωρίσανε. Είχα βγάλει καπέλο στον Καρβέλα γι’ αυτό. Πώς χωρίσανε: Ήταν στην Καλαμάτα για μια συναυλία και πάει και της λέει "πρέπει να χωρίσουμε". Εκείνη λέει "γιατί;" και της απαντά "γιατί δεν έχω πια σεξουαλική διάθεση για σένα". Αυτό λίγοι είχαν τα guts να το εκφράσουν. Εγώ δεν μπορούσα ποτέ να χωρίσω, δεν είχα το σθένος. Πάντα έκανα αρκουδιές για να με χωρίσει η άλλη»!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε και για τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε στο Survivor, ενώ αποκάλυψε και με ποιους παίκτες θα είχε παίξει... ξύλο. Αυτό που έμεινε πάντως είναι η εξής δήλωση για τους παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης:

«Πίστευα ότι εμείς που είμαστε στη σόουμπιζ είμαστε πιο μεγάλα ψώνια. Τελικά αυτοί που θέλουν να γίνουν γνωστοί είναι χειρότερα ψώνια», τόνισε!




iefimerida.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου