ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Βραβείο Καλύτερης Σχεδίασης για τo τρακτέρ DEUTZ-FAHR 6215 RC shift στην Ευρώπη

Το DEUTZ-FAHR 6215 RC shift κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Σχεδίασης
(Best Design) στον θεσμό του Τρακτέρ της Χρονιάς 2017 (Tractor of the Year 2017), μετά από σχετική ψηφοφορία των 24 Ευρωπαίων δημοσιογράφων – μελών του.

Το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο επιτυχιών της DEUTZ-FAHR, με πλέον χαρακτηριστικές αυτές των 7250 TTV (Τρακτέρ της Χρονιάς και Best Design 2013) και 9340 TTV (Best Design 2015) αντίστοιχα, καθώς και με πολλά βραβεία που έχουν κερδίσει οι λοιπές μάρκες του Ομίλου SDF.


Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του DEUTZ-FAHR 6215 RCshift είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ της SDF και του σχεδιαστικού οίκου Giugiaro, μιας σχέσης που έχει καθιερώσει τα προϊόντα της SDF ως σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους, όχι μόνο για την ανώτερη σχεδίασή τους , αλλά και για την εργονομία και την λειτουργικότητα που προσφέρουν στον σύγχρονο αγρότη.

Το 6215 RCshift είναι το κορυφαίο μοντέλο της νέας Σειράς 6, εξοπλισμένο με ένα νέο, πλήρως αυτόματο ρομποτικό κιβώτιο 30 ταχυτήτων εμπρός και 15 πίσω. Αυτό το σύστημα εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορες, άνετες και κυρίως έξυπνες αλλαγές ταχυτήτων, καθώς το καινοτόμο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης βελτιστοποιεί την απόδοση σε σχέση με τις συνθήκες λειτουργίας, αντιδρώντας αλλά και υιοθετώντας τις απαιτήσεις του χρήστη σε συνθήκες πραγματικού χρόνου.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τέσσερις διαφορετικούς τρόπους οδήγησης και εργασίας :
  1. Χειροκίνητο: ο χρήστης επιλέγει τις σχέσεις και τις Powershift ταχύτητες,
  2. Ημι-αυτόματο: ο χρήστης επιλέγει τις σχέσεις και το σύστημα επιλέγει τις ταχύτητες του Powershift αυτομάτως,
  3. Πλήρως αυτόματο (πεδίο εργασίας): το σύστημα επιλέγει τις σχέσεις και τις Powershift ταχύτητες αυτόματα, με ειδικές παραμέτρους για χρήση στο πεδίο εργασίας (χωράφι),
  4. Πλήρως αυτόματο (δρόμος): ο χρήστης επιλέγει τις σχέσεις και τις ταχύτητες Powershift αυτόματα, με ειδικές παραμέτρους για χρήση στο δρόμο (μετακινήσεις).
Όλοι οι τρόποι είναι παραμετροποιήσιμοι και παρακολουθούνται εύκολα από την καινοτόμο οθόνη InfoCentrePro.

Εκτός από την πρωτοποριακή μετάδοση, το νέο DEUTZ-FAHR 6215 RCshift περιλαμβάνει μια σειρά από άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως τον κινητήρα Deutz Stage 4, τον πρωτοποριακό άξονα με εξωτερικά δισκόφρενα, την νέα ρυθμιζόμενη μπροστινή ανάρτηση , όπως και το υδραυλικό σύστημα υψηλής απόδοσης, με αναλογικό ηλεκτρονικό έλεγχο. Επιπλέον, η καμπίνα MaxiVision 2 αναγνωρίζεται από την αγορά ως σημείο αναφοράς για την εργονομία και τη λειτουργικότητα της. Εξοπλισμένη και με LED φωτισμό, η συγκεκριμένη καμπίνα είναι προ-ρυθμισμένη για να δεχθεί την εγκατάσταση όλες των τελευταίων μηχανολογικών λύσεων για τη γεωργία. Το διαμέρισμα του κινητήρα, το οποίο είναι ξεχωριστό από την καμπίνα, είναι μια λύση που όχι μόνο συμβάλλει στην μοναδική εμφάνιση και στον σχεδιασμό του μοντέλου, αλλά επίσης διασφαλίζει απαράμιλλη άνεση με την ελαχιστοποίηση του θορύβου και των κραδασμών, όπως και με την εξάλειψη της μεταφοράς θερμότητας.

Το 6215 RCshift παρουσιάστηκε επίσημα στη Δρέσδη τον περασμένο Ιούλιο, επαναπροσδιορίζοντας την ίδια την έννοια της παραμετροποίησης σε ένα τρακτέρ. Η Σειρά 6 της DEUTZ-FAHR, επιτρέπει στους πελάτες της να επωφεληθούν από τις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα, προκειμένου να διαμορφώσουν το δικό τους προσωπικό τρακτέρ με μια επιλογή από 12 μοντέλα, ισχύος από 156 έως 226 HP, δύο εκδόσεις μεταξονίων, τρεις παραλλαγές μετάδοσης, δύο τύπους καμπίνας και εκατοντάδες άλλες παραμέτρους.

Τα γεωργικά μηχανήματα των SAME & DEUTZ-FAHR κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν. Προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες που καλύπτουν στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις. 
Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.samedeutz-fahr.gr, όπως και στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών SAME & DEUTZ–FAHR ανά την Ελλάδα.

Πληροφορίες:
ΤΣΙΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΕΙΡΗΝΗΣ 9 
ΤΗΛ.2462100965

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου