ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η παρουσιάστρια της Εurovision απαντά σε όσους χαρακτήρισαν το ντύσιμό της κιτς

Για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για το βράδυ της Eurovision μίλησε ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, ενώ με τη σειρά της η συμπαρουσιάστρια Ελένα Μπουζαλά απάντησε με τον τρόπο της σε όσους είπαν τα χειρότερα για τις στιλιστικές της επιλογές.

H εμφάνιση της Ελενας Μπουζάλα στον ελληνικό τελικό της Eurovision χαρακτηρίστηκε από πολλούς κιτς, με τους χρήστες του Twitter να δίνουν ρέστα! Το πορτοκαλοκόκκινο σύνολο με το φραμπαλά έδωσε έμπνευση για ατάκες του στιλ «ας την ενημερώσει κάποιος ότι δεν παρουσιάζει το καρναβάλι», «ήρθε κατευθείαν από γάμο στα Κιούρκα» και άλλα ιδίου στιλ και καυστικού ύφους.

Η απάντηση Λουδάρου

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Νίκη» του Χρήστου Χωμενίδη και μίλησε στις κάμερες για την παραγωγή και τα τεχνικά λαθάκια που έγιναν.


«Όταν εμείς οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα, αποφασίζουμε να εκτεθούμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκτεθούμε σε οποιαδήποτε κριτική. Η παραγωγή δε θα μπορούσε να είναι πιο πλούσια γιατί μετά θα έλεγαν γιατί είναι πλούσια παραγωγή. Τώρα που ήταν φτωχική (η παραγωγή) λένε γιατί ήταν φτωχική... Αφού είμαστε μία φτωχή χώρα με ανθρώπους που παίρνουν 200 και 300 ευρώ για να ζήσουν. Τεχνικά λαθάκια έγιναν! Εδώ και στα Όσκαρ, έγιναν «χοντρά'» λάθη. Είναι άθλος και θαύμα που πηγαίνουμε στην Eurovision και να μη λέμε ψέματα εάν δεν υπήρχαν χορηγοί, δε θα πηγαίναμε στη Eurovision», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.


Από την άλλη, μετά το «πάρτι» στο Twitter με τους χρήστες να βάζουν στο «στόχαστρο» το ντύσιμο της δημοσιογράφου Ελένας Μπουζαλά, η ίδια απάντησε εμμέσως μέσω του λογαριασμούς της στο Instagram.


Η παρουσιάστρια, η οποία φόρεσε στον ελληνικό τελικό της Eurovision ένα ροζ σατέν στράπλες τοπ με φραμπαλά στον αριστερό ώμο και ένα κοραλί παντελόνι, ευχαρίστησε την σχεδιάστρια Λένα Κατσανίδου, λέγοντας πως «το σύνολό της ήταν αυτό που έπρεπε».


bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου