ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Δείτε τις 10 πιο ακριβές σουίτες του κόσμου (εικόνες)

Η απόλυτη χλιδή μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου



Σας αρέσει η πολυτέλεια και θέλετε να ζήσετε την εμπειρία σε μία από τις πιο ακριβές σουίτες;




Δείτε τις 10  πολυτελέστατες σουίτες του κόσμου και περιηγηθείτε νοητά σε έναν κόσμο όμορφα, αγγελικά πλασμένο που όμως έχει και το αντίστοιχο αντίτιμο, πολλών χιλιάδων δολαρίων για κάθε διανυκτέρευση

Μπορεί η κρίση να μαστίζει την χώρα και το κλειδί των παρακάτω δωματίων να φαντάζει ως άπιαστο όνειρο για τον μέσο Έλληνα, όμως  γεγονός είναι πως η πέμπτη πιο ακριβή σουίτα στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λαγονήσι.

Το πιο πιθανό είναι να μην τιμήσετε με την παρουσία σας τα παρακάτω δωμάτια όμως σίγουρα είστε περίεργοι να μάθετε πως είναι στο εσωτερικό τους και ποιες υπηρεσίες προσφέρουν.



1. Royal Penthouse Suite at the Hotel President Wilson



Είναι η πιο ακριβή σουίτα του κόσμου. Βρίσκεται στην Γενεύη της Ελβετίας και το κόστος διαμονής αγγίζει τα 67.000 δολάρια. Φυσικά δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο δωμάτιο αφού η έκταση του ξεπερνά τα 1800 τμ.

2. Ty Warner Suite, Four Seasons Hotel










Έρχεται δεύτερη στην λίστα με τις πιο ακριβές σουίτες του κόσμου βρίσκεται στην Νέα Υόρκη αγγίζει τα 400 τμ και η τιμή της ξεπερνά τα 45.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

3. Hilltop Estate Owner’s Accommodation, Laucala Island Resort






 Η εν λόγω σουίτα μπορεί να σας προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης -στα 1200τμ- αν το βαλάντιο σας αντέχει φυσικά  τα 40.000 δολάρια  που πρέπει κάποιος να διαθέσει για να περάσει μία νύχτα στα νησιά Fiji.

4. Penthouse Suite, Grand Hyatt Cannes Hôtel Martinez




Στην Γαλλία και συγκεκριμένα στης Κάννες βρίσκεται η τετάρτη κατά σειρά πιο ακριβή σουίτα στον κόσμο της οποίας τα 180 τμ κοστίζουν 37.500 δολάρια. 

5. The Royal Villa, Grand Resort Lagonissi






Και όμως για όσους δεν θέλουν να ζήσουν την πολυτέλεια στο εξωτερικό η Αθήνα προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες, αφού με 35.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση, μπορεί κάποιος να ζήσει την απόλυτη χλιδή στα 450 τμ που προσφέρει η εν λόγω σουίτα στο Λαγονησσι.

6. Royal Suite, Hôtel Plaza Athénée




Στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι βρίσκεται η παραπάνω σουίτα η οποία αγγίζει τα 27.000 και τα 450 τμ.

7. Presidential Suite, Mandarin Oriental




Για όσους θέλουν  να ταξιδέψουν στην Ασία, στην Σανγκάη μπορούν να βρουν ένα από τα πιο ακριβά δωμάτια του κόσμου. Στην 7η θέση η εν λόγω σουίτα φαντάζει ένα άπιαστο όνειρο για πολλούς από εμάς, αφού η τιμή της για τα 788τμ που διαθέτει μαζί με τις υπηρεσίες που προσφέρει κοστολογούνται περί τα 26.450 δολάρια ανά διανυκτέρευση

8. Shangri-La Suite, Shangri-La Bosphorus




Και στην γειτονική Τουρκία όμως μπορεί κάποιος να ξοδέψει αρκετά χρήματα. Πως μπορεί κάποιος να χαλάσει 26.385 δολάρια στην Κωνσταντινούπολη μέσα σε μία νύχτα; Μα φυσικά αν μείνει στην παραπάνω σουίτα που ξεπερνά τα 366 τμ.



9. Presidential Suite, Hotel Cala di Volpe






Στην 9η θέση βρίσκεται η εν λόγω σουίτα η οποία είναι αρκετά... ευρύχωρη αφού καλύπτει 450τμ. Με 26.000 δολάρια “μόνο” μπορείτε να περάσετε εκεί την νύχτα σας.

10. The Apartment at The Connaught Hotel








Μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση στην λίστα με τις 10 πιο ακριβές σουίτες στον κόσμο, αυτό δεν σημαίνει όμως πως μπορεί να μείνει κάποιος εύκολα σε αυτήν. Μπορεί τα τετραγωνικά της να υστερούν σε σχέση με τις παραπάνω σουίτες αφού δεν ξεπερνά τα 285 όμως η τιμή της είναι το ίδιο υψηλή αφού αγγίζει τα 23.500 δολάρια.


protothema.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου