ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

11 Ανατριχιαστικές εξομολογήσεις νοσοκόμων, που βρήκαν ακραία αντικείμενα, σφηνωμένα σε ασθενείς τους..



Γιατροί και νοσοκόμοι μοιράστηκαν μαζί μας τις πιο παράξενες και τρομακτικές ιστορίες που τους συνέβησαν στην εντατική. Στο άρθρο που ακολουθεί θα δείτε τις πιο ακραίες από αυτές που σχετίζονται με γεννητικά όργανα:

1. Ένα μαχαίρι:

«Ήρθε μία κυρία με ένα μαχαίρι στον κόλπο της. Είπε πως είχε δεχτεί επίθεση από έναν εισβολέα αλλά η περιοχή δεν αιμορραγούσε. Ήταν λες και το μαχαίρι είχε γλιστρήσει μέσα της. Αργότερα αποκάλυψε πως το έκανε αυτό στον εαυτό της για να “εκδικηθεί” τον φίλο της… »

—samanthaw435

2. Μία πατάτα:

«Η γιαγιά μου ήταν γυναικολόγος. Κάποτε την είχε επισκεφτεί μία γυναίκα και σε κάποια στιγμή έβγαλε ακτινογραφίες. Φαίνεται πως είχε μία πατάτα που μεγάλωνε στην μήτρα της. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ !»

—honchatron9000

3. Ένας φακός:

«Η μητέρα μου ήταν νοσοκόμα και κάποτε είχε δει έναν ασθενή με φακό σφηνωμένο στον πισινό του. Είπε πως είχε πέσει κατά λάθος πάνω του, αλλά είχε μεγάλο ιστορικό με πτώσεις σε παρόμοια αντικείμενα.»

—melissalasalle710






4. Βελόνα πλεξίματος:

«Μία φορά μου είχε έρθει ένας ασθενής που είχε βάλει μία βελόνα πλεξίματος στην ουρήθρα του ενώ ήταν μεθυσμένος και ο ουρολόγος έπρεπε να κάνει εγχείρηση για να την αφαιρέσει.»

—heatherc4

5. Λάμπα:

«Η μητέρα μου θυμάται έναν τύπο που είχε μία λάμπα σφηνωμένη στον πισινό του. Την ρώτησα πώς την έβγαλε και μου απάντησε: “Με μεγάλη δυσκολία.’»

—jennab17

6. Τηλέφωνο του ντους:

«Κάποτε είχε έρθει ένας τύπος με το τηλέφωνο του ντους σφηνωμένο πίσω του. Είχε και τον σωλήνα του από πίσω να κρέμεται σαν ουρά. »


—emilyd






7. Μία φιγούρα από μπαλαρίνα:

«Μία φίλη μου είναι νοσοκόμα στην εντατική. Μία φορά είχε έρθει ένας τύπος και παραπονέθηκε πως υπήρχε κάτι κολλημένο στην ουρήθρα του. Είπε ότι πονούσε πολύ και δεν μπορούσε να το βγάλει και τελικά άρχισε να αιμορραγεί. Τελικά ήταν μία μπαλαρίνα από μουσικό κουτί για κοσμήματα.»

—mackenzieaveryw

8. Ένα παιχνίδι σαύρα:

«Κάποτε είχα έναν ασθενή με στομαχόπονο. Όταν έβγαλα ακτινογραφία από την κοιλιά του και τον ρώτησα τι συνέβη, μου είπε πως δεν ήξερε. Όταν κοίταξα καλύτερα την ακτινογραφία είδα ένα παιχνίδι που έμοιαζε με σαύρα να είναι σφηνωμένο στον πρωκτό του.»

—zipporah1981






9. Ματωμένο αγγούρι:

«Ένας ασθενής ήρθε στην εντατική γιατί είχε ένα αγγούρι σφηνωμένο στον πρωκτό του. Πριν αποφασίσει να μπει μέσα, είχε προσπαθήσει να το βγάλει με μαχαίρι. Ο γιατρός βγήκε από το δωμάτιο με ένα πολύ μεγάλο, ματωμένο αγγούρι.»

—patriciac4db887ca7

10. Ένα μεγάλο κομμάτι νήματος:

«Ένας φυλακισμένος ήρθε με προβλήματα στο πέος του. Φαινόταν πως είχε βγάλει ένα μεγάλο κομμάτι νήματος στην ουρήθρα έτσι ώστε να μπορέσει να φύγει από το κελί του.»

—ariannanike

11. Σούπα με μοσχάρι:

«Μία γυναίκα έβαζε την σούπα στον κόλπο της γιατί στο αγόρι της άρεσε πολύ να την τρώει από εκεί. Έπρεπε να ψαρέψουμε μία πατάτα που είχε κολλήσει μέσα. »

—Anonymous







instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου