Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Μην τα πετάξετε! 12 απλοί τρόποι για να σώσετε πράγματα που είναι έτοιμα να καταστραφούν!Μερικές φορές ακόμα και τα πιο
κατεστραμμένα πράγματα, που δεν έχουμε καμία ελπίδα να τα σώσουμε μπορούν να επιδιορθωθούν με λίγη υπομονή, προσπάθεια και εμπειρία.

Δείτε παρακάτω 12 απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να σώσετε τα πράγματά σας σε καιρούς απελπισίας.

Tσίχλα και πάγοςΗ τσίχλα μπορεί να βγει εύκολα από το τζιν, τρίβοντας ένα κομμάτι παγάκι πάνω στην τσίχλα μέχρι να σκληρύνει η τσίχλα. Μετά θα μπορείτε να την βγάλετε πολύ εύκολα.

Σκουριά και Coca-colaAφαιρέστε εύκολα την σκουριά από ένα εργαλείο, βυθίζοντας το σε ένα ποτήρι με coca-cola για 24 ώρες.

Αεροζόλ και ετικέτεςΨεκάστε την ετικέτα με αεροζόλ και τρίψτε την με ένα σφουγγάρι. Προσέξτε μόνο να πλύνετε καλά την επιφάνεια στην συνέχεια.

Ξύδι και τηλέφωνο του ντουζΑν δεν τρέχει νερό από το τηλέφωνο του ντους, οφείλεται στη συσσώρευση αλάτων. Για να το καθαρίσετε βάλτε το τηλέφωνο του ντους σε ένα δοχείο με 9% ξύδι για 2 ώρες.

Φουρκέτα και πουλόβερ


Επιδιορθώστε μια χαλαρή κλωστή στο πουλόβερ, σπρώχνοντας την με μια φουρκέτα και βγάλτε την από την άλλη πλευρά.

Αεροζόλ και λεκέδες από μαρκαδόροΨεκάστε τον λεκέ του μαρκαδόρου με αεροζόλ και τρίψτε με ένα πανί. Στην συνέχεια, ξεπλύνετε με νερό.

Λαστιχάκι και βίδαΜια απογυμνωμένη βίδα μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με ένα λαστιχάκι. Βάλτε το πάνω από το κεφάλι της βίδας και γυρίστε αργά το κατσαβίδι.

Μπρελόκ και χαλαρά φερμουάρΒάλτε ένα μπρελόκ στο φερμουάρ και στην συνέχεια συνδέστε το με το κουμπί.

Μικρός σωλήνας και φθαρμένο καλώδιοΓια να απομονώσετε το μέρος του καλωδίου που έχει φθαρεί, πάρτε έναν μικρό σωλήνα, κόψτε τον και βάλτε τον πάνω στο φθαρμένο μέρος. Στην συνέχεια, ζεστάνετε τον σωλήνα με ένα πιστολάκι μέχρι να εφαρμόσει τέλεια.

Αλάτι, ξύδι και λεκέδες σε ανοξείδωτο ατσάλιΠρώτα ρίξτε λίγο χοντρό αλάτι πάνω στο ανοξείδωτο ατσάλι και μετά προσθέστε ξύδι. Τρίψτε με ένα σφουγγάρι και οι κατσαρόλες σας θα είναι σαν καινούργιες.

Πλαστικό μπουκάλι και μετασχηματιστήςΜπορείτε να απελευθερώσετε ένα βύσμα που έχει κολλήσει σε μια υποδοχή με την βοήθεια ενός πλαστικού μπουκαλιού. Κάψτε τον λαιμό του μπουκαλιού και βιδώστε το στην υποδοχή. Όταν το πλαστικό σκληρύνει πάλι θα μπορείτε να ξεβιδώσετε εύκολα το βύσμα.

Ξύστρα και κατεστραμμένο καλώδιοΓια να επισκευάσετε ένα φθαρμένο καλώδιο θα πρέπει να αφαιρέσετε το φθαρμένο μέρος του. Αν δεν έχετε τα απαιτούμενα εργαλεία μπορείτε να το κάνετε με ένα μανταλάκι ρούχων και μια ξύστρα. Βγάλτε την λεπίδα από τη ξύστρα και συνδέστε την στο μανταλάκι, όπως φαίνεται σε αυτό το βίντεο.
instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου