Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Μια απίστευτη ιστορία! Φοιτητής κατάλαβε μετά από 13 χρόνια ότι ήταν αγνοούμενος!Φοιτητής ανακάλυψε ότι αγνοείτο για 13 ολόκληρα
χρόνια. Το ανακάλυψε όταν έκανε τις αιτήσεις του για το Πανεπιστήμιο και έμεινε έκπληκτος στο άκουσμα της είδησης.


Όταν ήταν μόλις 5 χρονών, ο Julian Hernandez εξαφανίστηκε. Η μητέρα του είχε δηλώσει στην Ασυνομία την εξαφάνισή του από την Αλαμπάμα. Πολλοί είχαν υποψιαστεί ότι τον είχε απαγάγει ο πατέρας του, Bobby που διεκδικούσε εκείνη την περίοδο την επιμέλεια του παιδιού μετά το διαζύγιο του με την σύζυγό του.

Ύστερα από έρευνες εβδομάδων, τελικά η υπόθεση έμεινε στα συρτάρια της Αστυνομίας, αφού κανένα στοιχείο δεν κολλούσε στο παζλ για να διαλευκάνουν το τι πραγματικά συνέβη.

Δεκατρία χρόνια μετά, μια αναπάντεχη και ευχάριστη είδηση από το Οχάιο έφτασε στα αυτιά της Αστυνομίας και της μητέρας του παιδιού που μέχρι τότε θεωρείτο αγνοούμενο.

Ο 18χρονος Julian έκανε αίτηση για να γραφτεί στο Πανεπιστήμιο και του είπαν ότι το αριθμός μητρώου του δεν ταιριάζει με τα στοιχεία και το όνομά του. Ο Julian έμεινε άφωνος στο άκουσμα της είδησης ότι ήταν αγνοούμενος για 13 ολόκληρα χρόνια!

Τελικά η υπόθεση έκλεισε και τώρα ο πατέρας του κατηγορείται για απαγωγή ανηλίκου. Η μητέρα του δηλώνει ανακουφισμένη και πανευτυχής ενώ ο Julian είναι ενθουσιασμένος που επιτέλους θα γνωρίσει από κοντά την μητέρα που τον έφερε στον κόσμο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου