ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

13 ακραίες και τρομακτικές πίστες λούνα παρκ που προκαλούν ίλιγγο. Εσείς θα τολμούσατε να κάνετε μια βόλτα;



Οι λάτρεις των exteme sports θα λατρέψουν τα παρακάτω θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο. Επιλέξαμε 12 από τις πιο ιλιγγιώδεις βόλτες του κόσμου, που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!
Insanity, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.







Το όνομα αυτού του καρουσέλ μεταφράζεται ως «παράνοια», και είναι το ψηλότερο καρουσέλ του κόσμου. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 300 μέτρων και 20 μέτρα από την άκρη της οροφής ενός ουρανοξύστη. Είναι κατασκευασμένο με ανοιχτή καμπίνα για τους επιβάτες, η οποία περιστρέφεται με ταχύτητα 60 km την ώρα υπό γωνία 70 μοιρών. Όλοι οι επιβάτες κατά τη διάρκεια της περιστροφής βλέπουν μπρούμυτα το έδαφος.





X-Scream, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής






Το X-Scream βρίσκεται σε μια ταράτσα ύψους 350 μέτρων. Μοιάζει με ένα τρέιλερ, στο οποίο κάθονται οι επιβάτες. Στη συνέχεια επιταχύνει, βγαίνει 8 μέτρα έξω από την οροφή, σταματάει απότομα και ξαφνικά πέφτει κάτω. Οι κραυγές και οι τσιρίδες είναι αναμενόμενες.





Big Shot, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής






Επίσης στο ξενοδοχείο υπάρχει το αξιοθέατο Big Shot, και είναι το ψηλότερο αξιοθέατο στον κόσμο. Η πλατφόρμα ανεβαίνει προς τα πάνω με μεγάλη ταχύτητα, και στη συνέχεια κάνει μια ελεύθερη πτώση. Αν σας αρέσει το συναίσθημα όταν η καρδιά σας θέλει να πεταχτεί από το στήθος σας, θα το λατρέψετε.





White Cyclone, Ιαπωνία






Το αποκορύφωμα αυτής της ατραξιόν είναι το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένο από ξύλο, και είναι από τα μεγαλύτερα ρόλερ κόστερ: το μήκος της διαδρομής με τα ιλιγγιώδη σκαμπανεβάσματα φτάνει τα 1,7 χιλιόμετρα. Το ύψος είναι σχεδόν όσο ένα 15όροφο κτίριο, και η ταχύτητα των ξύλινων καροτσιών μπορεί να υπερβεί τα 100 km ανά ώρα.






Giant Canyon Swing, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής






Αυτό το αξιοθέατο με τη μορφή μιας γιγάντιας κούνιας, βρίσκεται στις πλαγιές ενός λόφου, σε υψόμετρο 400 μέτρων πάνω από τον ποταμό Κολοράντο. Στη κούνια χωράνε τέσσερις επιβάτες οι οποίοι κουνιούνται σε 112 μοίρες πάνω από τον ορίζοντα με ταχύτητα 80 km την ώρα. Οι δημιουργοί της κούνιας ισχυρίζονται ότι κανένας από τους επισκέπτες δεν τολμά να ανέβει στη κούνια για δεύτερη φορά.





EdgeWalk, Καναδάς






Όσοι νομίζουν ότι δεν φοβούνται τα ύψη, απλά δεν έχουν βρεθεί ποτέ στο Τορόντο. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε σε μια πλατφόρμα, που βρίσκεται στον 116ο όροφο του πύργου της τηλεόρασης. Για 30 λεπτά, μπορείτε να περπατήσετε γύρω από την πλατφόρμας χωρίς κιγκλιδώματα. Η μόνη προφύλαξη είναι μία ζώνη ασφαλείας με ένα σχοινί.






Insano, Βραζιλία






Τολμάτε να πέσετε σε πισίνα από τσουλήθρα ύψους όσο 14 όροφοι; Η τσουλήθρα έχει απότομη γωνία και η πτώση διαρκεί 5 δευτερόλεπτα!
















Takabisha, Ιαπωνία







Το Takabisha είναι το πιο φοβερό ρόλερ κόστερ στον κόσμο, αυτή τη στιγμή είναι κρατάει το ρεκόρ για το μέγεθος του. 1000 μέτρα σε 1 λεπτό και 52 δευτερόλεπτα και 7 απότομες στροφές. Και σε ορισμένα σημεία το βαγόνι βγαίνει εκτός από τις ράγες και κινείται, καθώς σύρεται σε ένα μαγνητικό εξάρτημα.





Zip World at Penrhyn Quarry, Ηνωμένο Βασίλειο






Η πτώση με σχοινί, που είναι δεμένο πάνω από ένα λατομείο, μπορεί να επιταχύνει έως 161 km την ώρα και βρίσκεται σε υψόμετρο αρκετών εκατοντάδων μέτρων, και διαρκεί 2 λεπτά. Αναρωτιόμαστε αν οι επισκέπτες έχουν χρόνο να απολαύσουν την εκπληκτική θέα στα επιβλητικά βουνά και την εκθαμβωτική σμαραγδένια λίμνη;”
Baron 1898, Ολλανδία






Το Baron 1898 είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας στο στυλ του των ατμομηχανών. Αυτά τα ρόλερ κόστερ είναι γνωστά για το ενδιαφέρον ξεκίνημά τους, καθώς ξεκινούν με μια πτώση από ύψος πάνω από 37 μέτρα. Μετά από μια τέτοια ιλιγγιώδη πτώση, επιταχύνει με ταχύτητα 90 χλμ / ώρα.






Leap of Faith, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα






Η πιο ακραία νεροτσουλήθρα δικαίως αποκαλείται άλμα πίστης, η οποία βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με ύψος 27 μέτρα, πέφτετε υπό σχεδόν κάθετη γωνία. Στη συνέχεια, περνάτε μέσα από διαφανή υποθαλάσσια σήραγγα μήκους 60 μέτρων, όπου από πάνω σας κολυμπάνε καρχαρίες.





Cableway, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα






Στο Ντουμπάι μπορείτε να κάνετε μια βόλτα ανάμεσα σε δύο ουρανοξύστες ακριβώς πάνω από το μεγαλύτερο συντριβάνι στον κόσμο και με θέα στον πύργο Burj Khalifa. Ξεκινάτε από το κτίριο ύψους 90 μέτρων Emaar Boulevard, και κατά τη διάρκεια της πτώσης η ταχύτητα φτάνει τα 80 χλμ την ώρα. Οι εργαζόμενοι της ατραξιόν προειδοποιούν να αφήσετε τα τηλέφωνα και selfie-sticks πριν ξεκινήσετε, αλλά ποιος τους ακούει, όταν μπορείτε να βγάλετε τέτοιες φοβερές selfie;








instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου